Persoonlijke uitnodiging Artificial Intelligence captains dinner 4 febr. 2020 bij De Steck in Doetinchem van 16.00- 20.00 uur.

Op dinsdag 4 februari vind het AI captains dinner voor de Achterhoek plaats. Een bijeenkomst waarin Boost en haar partners VNO NCW, Koninklijke Metaalunie, FME, Oost NL, De Steck en ACT/ RCT Gelderland hun krachten verenigd hebben. Een select gezelschap van 35 ‘captains of industry’ is uitgenodigd voor dit AI- captains dinner in de Steck in Doetinchem.

Het programma is opgebouwd rond het thema Artificial Intelligence. Sprekers als Jelmer Alberts (MT lid bij de FME), Raymond Wentink van SINGA B.V. en Mark Peters, Innovatieversneller bij IJssel Technologie nemen je mee in deze toekomstige wereld, en de consequenties voor de slimme producerende industrie. Hun inzichten en praktische voorbeelden geven inspiratie voor een vertaalslag naar jouw eigen context.

1. Jelmer Alberts, MT lid bij de FME, de grondlegger van het landelijk platform AI. Titel; AI ‘A scence of urgency!’
2. Raymond Wentink, CGO (Creatief Grensverleggend Ondernemer) van SINGA. Titel; Let’s surf the AI tsunami!
3. Mark Peters, Innovatieversneller bij IJssel Technologie

To eat or to be eaten, it’s up to you!
Smart Industry draait niet alleen om technologie maar vooral om disruptief beter presteren.
Voor u het weet wordt u buitenspel gezet in uw markt door de ultieme concurrent die met nieuwe
technologie disruptief betere prestaties (1/2 van
de prijs, 1/10 van de levertijd, volledig op maat en
duurzaam) realiseert voor uw klanten.

Titel; Aan de slag met AI!

Tijdens het diner krijg je volop de ruimte om samen met collega-ondernemers de impact van AI op jouw organisatie te bespreken. In onze filosofie kom je samen als ondernemers verder en vormt een collectief bewustzijn van toekomstperspectieven en nieuwe kansen een belangrijke trigger voor eigen ontwikkelingen.

Het captains dinner is een start. Tijdens de avond worden de mogelijkheden geschetst voor de vervolgstappen. Een masterclass, een cyber security scan, een field lab,… In gesprek met elkaar bepalen we de toekomst.

Graag zien we je op 4 februari 2020 bij het captains dinner bij de Steck in Doetinchem.

De financiële ondersteuning van dit event komt oa. bij het Interreg Digipro programma vandaan. Vragen wat dit voor extra mogelijkheden biedt voor jouw organisatie, kun je tijdens het diner kwijt bij de partners van Digipro.