Duurzame bedrijven met 'Oog voor de omgeving'

RCT Gelderland ondersteunt bedrijven bij slimmer en schoner werken. Bij de vele bezoeken die de innovatiemakelaars aan bedrijven brengen, valt op dat nogal wat van die bedrijven veel werk maken van duurzaam ondernemen en die oog hebben voor de omgeving.

Of dat nu gaat om duurzaamheid, aandacht voor de regio waar je gevestigd bent, of de mensen. Om ook aan anderen te laten zien wat er nu gebeurt in de Cleantech Regio heeft RCT Gelderland, samen met collega’s van MKB Deventer en VNO-NCW tientallen bedrijven in de Stedendriehoek hierover bezocht en geïnterviewd. De inspirerende resultaten daarvan delen we hieronder.

In deze serie laten we de ondernemers vertellen over hun betrokkenheid bij de ‘planet’. Dat doen we om ook anderen te inspireren.

Een selectie van twintig bedrijven is terechtgekomen in het boek Oog voor de omgeving, dat de Cleantech Regio in december 2020 publiceerde.

Uiteraard is de lijst niet compleet. We breiden hem de komende tijd verder uit. Andere bedrijven die duurzaam ondernemen en die vinden dat ze hier niet kunnen ontbreken, kunnen daarover uiteraard contact met ons opnemen.