Vier ERP-webinars

Vier webinars rondom ERP

  • Data: 29 september, 6, 13 en 27 oktober 2021
  • Tijdstip: 09.30 – 10.30 uur
  • Doelgroep gedifferentieerd per webinar: starters en gevorderden uit de maakindustrie en overige sectoren: eigenaren, directies en/of functionarissen die bevoegd zijn om beslissingen te nemen over automatiseringsvraagstukken eventueel gespecialiseerd naar subbranches

Optimale ondersteuning van uw bedrijfsvoering met ERP

Enterprise Resource Planning (ERP) is software waarmee je de financiën, toeleveringsketen, operaties, rapportage, productie en HR-activiteiten van je bedrijf beheert. Met ERP automatiseer en digitaliseer je de bedrijfsvoering en productie, waardoor de efficiency en effectiviteit wordt vergroot. Hiermee krijg je meer inzicht in de organisatie, biedt het je sturing van de bedrijfsvoering en draagt het bij aan het versterken van je concurrentiepositie en bedrijfsgroei. Om het optimale uit ERP te halen is het belangrijk alle ins en outs van het systeem te kennen.

Wat gaan we doen?

In vier webinars op 29 september, 6 oktober, 13 oktober en 27 oktober wordt het ‘hoe en waarom’ uitgelegd van ERP. Ook komt aan bod welke ERP-pakketten er zijn en leer je welke variant het beste past bij je onderneming.

Tijdens de webinars leggen wij je in drie stappen uit waarom het handig is dat je onderneming een ERP-programma heeft, en laten we zien wat je ermee kunt doen in je bedrijf. Ook komt aan bod welke ERP-pakketten er zijn en leer je welke variant het beste past bij je onderneming.

Deze webinars worden aangeboden door Koninklijke Metaalunie, RCT Gelderland, Oost NL, PKM en BOOST Smart industry.

Meer informatie en aanmelden:

Bekijk alle nieuwsitems