Alle evenementen

10 en 11 november: Go4Export naar Zuliefermesse

Samenwerking

10 en 11 november: Go4Export naar Zuliefermesse

Heb je een aantrekkelijke propositie voor Duitsland en wil je aan (nieuwe) successen bouwen? Bezoek dan met RCT Gelderland, Oost NL en GO4EXPORT-partners, Koninklijke Metaalunie, Verenigde Maakindustrie Oost (VMO) en Easyfairs de Zuliefermesse Machinebau Bad Salzuflen op 10 en 11 november 2021 en ontmoet nieuwe waardevolle contacten.

 

Zuliefermesse Machinebau Bad Salzuflen is de grootste toeleveranciersbeurs voor de maak- en hightech industrie en een uitdagend ‘speelveld’ om nieuwe partners en opdrachtgevers te vinden, aan nieuwe relaties te bouwen in de achtertuin van Oost-Nederland. Bij deze beurs zijn alle key-players Miele, Claas, Phoenix en nog vele wereldspelers en ‘hidden champions.’ aanwezig.

Wij maken er een tweedaagse van: met de lokale partner Kreiss Lippe hebben we een boeiend programma samengesteld met ruimte voor matchmaking, bezoek beurs, inspirerende presentaties en ook bedrijfsbezoeken in de regio bij vooraanstaande bedrijven en bezoek aan de smart industrie campus in Lemgo. Uiteraard staat ook een “locker und lecker”- programma voor de avond gepland.

Deelname kost slechts 195 euro exclusief btw. Hierin zijn de reis, entree van de beurs, eten, bedrijfsbezoeken, kosteloze deelname aan B2B-matchmaking en beschikbare ontmoetingsplekken voor afspraken in begrepen. Bij voldoende aanmeldingen uit de regio, wordt de opstapplek Apeldoorn.

Liever één dag en/of met eigen vervoer? Dat is ook mogelijk.

 

 

 

Download het programma >

Meteen aanmelden >