Maak kennis met de makelaars van RCT Gelderland

RCT Gelderland is een netwerkorganisatie. Innovatiemakelaars ondersteunen bedrijven in de maakindustrie bij de overstap naar een slimme en duurzame industrie. De makelaars zijn de 'verbinders'. Zij werken vraaggestuurd, hebben kennis van de materie en ook van organisaties waar de juiste kennis te halen is. Daardoor zijn zij in staat om samenwerking te realiseren en innovaties verder te helpen. De provincie Gelderland is opgedeeld in meerdere regio's. In elke regio werken één of twee makelaars. Hieronder vind je de makelaar(s) voor jouw regio. Aarzel niet om contact op te nemen.

Marieke op de Weegh

Innovatiemakelaar

Regio StedendriehoekRegio Noord-Veluwe

“Ik wil voor zoveel mogelijk bedrijven die willen vernieuwen of innoveren iets kunnen betekenen, zodat er nieuwe producten of diensten op de markt komen, bedrijven zich nieuwe werkwijzen eigen maken, ze een sparringspartner vinden en er mooie nieuwe samenwerkingen ontstaan.”
Bekijk makelaar

Sina Salim

Innovatiemakelaar

Regio Noord-VeluweRegio Foodvalley

"In de wirwar van financieringsregelingen en samenwerkingsverbanden neem ik het MKB mee om hun innovatie ambities te realiseren. Ik help ze met vragen en knelpunten bij het testen van nieuwe processen/producten en opschaling, op weg van vinding naar markt.”
Bekijk makelaar