Alle evenementen

10 juni: Webinar ‘Digital Twin voor de maakindustrie – digital factory’

Snel naar onze agenda. Hier vind je de aankomende events, zoals experttafels, smartcafés en andere inspirerende bijeenkomsten in je regio.
Slim

10 juni: Webinar 'Digital Twin voor de maakindustrie – digital factory'

Digital Twin voor de maakindustrie – digital factory” is het thema van het BOOST-webinar op 10 juni. Aanvang 9.30 uur.

Meld je hier aan

Voor de maakindustrie biedt digital twinning mogelijkheden voor het optimaliseren van productie, verbetering van producten en processen en voor de ontwikkeling van nieuwe diensten. Een digital twin is een virtueel model van een product of proces inclusief datakoppelingen tussen fysieke systemen en processen en het virtuele model. Toepassingen zijn er in de hele product life cycle en bijhorende processen (van programmering, ontwerp, fabricage, onderhoud tot sloop). Ontwikkeling en gebruik van digital twinning vereist investeren in digitaliseren van de fabriek en trainingen van werknemers.

In dit webinar gaan we in op digital twinning. Na een uitleg van digital twinning aan de hand van het digital factory project van de Hogeschool Arnhem-Nijmegen en een korte inleiding op de Technohub en Fieldlab Digital Twin in Oost Nederland, leggen Gerben Heideman van Varex Imaging en Ard Hofmeijer van LAC de betekenis van Digital Twin uit voor het MKB.

Meer informatie en het programma vind je op de site van BOOST Smart Industry:
https://boostsmartindustry.nl/agenda/webinar-digital-twin-voor-de-maakindustrie-digital-factory