Alle evenementen

10 oktober: Experttafel ‘Automatisering in de maakindustrie’

Productiviteit verhoging door automatiseringsoplossingen
Samenwerking
10 oktober: Experttafel ‘Automatisering in de maakindustrie’

10 oktober: Experttafel 'Automatisering in de maakindustrie'

Automatisering en robotisering: thema’s die elke ondernemer aangaan. Gibas is een van de grotere spelers op het gebied van robotisering en automatisering in onze regio. De systeemintegrator, gevestigd in Nijkerk, heeft vanuit haar solide positie in de maakindustrie een brede know-how ontwikkeld in vele diverse branches.

Als pionier heeft Gibas de afgelopen jaren met de introductie van cobotica op de Nederlandse markt diverse bedrijven begeleid naar succesvol inzetten van deze game-changer. Bedrijven reeds bekend met robotica hebben hierdoor andere mogelijkheden en nieuwe kansen ontdekt. Maar ook bedrijven die tot voor kort robotica al of niet bewust aan zich voorbij lieten gaan, kunnen tegenwoordig volop de vruchten van automatisering plukken.

Ratio Electric is al meer dan 60 jaar actief als leverancier van electro-technische producten. De assemblage van stopcontacten voor elektrische auto’s werd tot nu toe uitbesteedt. Door de komst van de cobot met zijn vision systeem kan de assemblage in eigen huis worden gedaan. Deze oplossing is door Gibas ontwikkeld en geleverd. De logistiek wordt hiermee vereenvoudigd en de flexibiliteit van de productie verhoogd.

Ondernemers die de productiviteit binnen het eigen bedrijf willen verhogen door inzet van  automatiseringsoplossingen zijn welkom om tijdens deze experttafel hun vragen voor te leggen aan experts van Gibas.

Locatie

Ratio Electric BV
Ambachtsstraat 12, Nijkerk

Aanmelden

Programma

15:00 uur    Inloop
15:15 uur     Hans Snaak: Introductie Ratio Electric en Casus Cobot met vision systeem
15:30 uur     Stefaan Poppe: Introductie Gibas en totale oplossingen voor productiviteit verhoging binnen de maakindustrie
16:15 uur    Pauze
16:30 uur    Interactieve sessie
17:30 uur    Drankje en hapje
18.00 uur    Afsluiting

Aanmelden

Deelname aan de experttafel is gratis. Aanmelden voor 1 oktober. Vol = vol!

Deze Experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio.

Logo provincie gelderland

Logo van Regio FoodValley

Logo van VNO-NCW

Logo van FOV

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen