Alle evenementen

11 december: Voorlichtingsbijeenkomst groeicirkel scale-ups

Inschrijving 2021 gestart
Samenwerking
11 december: Voorlichtingsbijeenkomst groeicirkel scale-ups

11 december: Voorlichtingsbijeenkomst groeicirkel scale-ups

RCT Gelderland, Briskr en NextOEM nodigen je hierbij uit voor de informatiesessie over het NextOEM Growth Circles programma 2020 op 11 december om 16.00 uur op de Novio Tech Campus. Deze nieuwe groeicirkel voor scale-ups in Nijmegen start vervolgens in januari.

Eenmaal door de start-upfase draait het niet enkel meer over het ontwikkelen van innovatieve ideeën, maar ook om commercieel doorpakken en de organisatie uitbouwen; van investeringen aantrekken, scherpe keuzes maken, taken delegeren tot de juiste verkoopkanalen inzetten. Op naar volwassenheid!

Ben je als ondernemer klaar voor deze nieuwe veeleisende fase? Leiderschap en overtuigingskracht zijn nu een must en bij voorkeur beschik je nu over een gestructureerd en strategisch doordacht plan. Waar ligt je kracht? Waar kun je nog aan werken?

Klik voor meer informatie en om je aan te melden voor 11 december op de button:

Meer informatie en aanmelden

Het programma

NextOEM business growth circles ondersteunt in de fase van start-up naar scale-up. Het is een programma van een jaar, waarin onderwerpen als strategie, organisatieontwikkeling, leiderschap, financiën, marketing en verkoop worden behandeld voor jouw specifieke bedrijf. Het in 2014 samen met Brainport Development ontwikkelde programma laat deelnemende ondernemers met elkaar én met behulp van elkaar een ontwikkel- en groeitraject doorlopen.

De deelnemers komen bij elkaar op zes contactdagen: één introductiedag en vijf bijeenkomsten van 14.00 tot ongeveer 21.00 uur. In de tussentijd ga je zelf intensief aan de slag met de aangereikte materie. Je wordt begeleid door professionele programmaleiders én krijgt coaching waarbij gebruik wordt gemaakt van online tools.

Na afronding van het programma word je niet aan je lot overgelaten. Je kunt dan lid van de NextOEM community blijven. Hierdoor blijf je profiteren van elkaars kennis en expertise door middel van cirkel- en netwerkbijeenkomsten met andere deelnemers, deskundigen en programmapartners.

We starten op donderdag 23 januari 2020 op Novio Tech Campus te Nijmegen.
Voor wie?
We verwachten van de deelnemers dat zij in de doorgroeifase zitten van start-up naar scale-up. De onderneming heeft een of meerdere producten beschikbaar en is gestart met de commercialisatie hiervan. Vaak heb je ook al een eerste investeringsronde achter de rug.

Voordat je begint aan het programma wordt een scan gemaakt van je ondernemersvaardigheden en van het bedrijf. Op basis hiervan worden de doelstellingen voor het programma samen met jou bepaald!

Interesse?

Meer informatie en aanmelden

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen