Alle evenementen

11 mei: Bedrijfsbijeenkomst bij Wemerman Plaatbewerking

Samenwerking
11 mei: Bedrijfsbijeenkomst bij Wemerman Plaatbewerking

11 mei: Bedrijfsbijeenkomst bij Wemerman Plaatbewerking

Wat zakendoen met een familiebedrijf anders maakt

Wie naar het ontstaan van Wemerman Plaatbewerking zoekt, moet ver terug in de tijd. Omstreeks 1750 is het bedrijf gestart als smederij, om vooral in de jaren zestig van de vorige eeuw te groeien. Het is een heus familiebedrijf. Op dit moment staan de zonen van Jos Wemerman op het punt om als achtste generatie de leiding van het bedrijf over te nemen. Een uitgelezen moment om klanten, relaties en belangstellende ondernemers uit de maakindustrie uit te nodigen voor een bedrijfsbijeenkomst. Deze vindt plaats op:

Datum: 11 mei 2022
Aanvang: 16.00 uur, vermoedelijke eindtijd 19.30 uur (inclusief warm buffet)
Locatie: Wemerman Plaatbewerking, Koppelstraat 15 in Twello

Wemerman Plaatbewerking is een modern bedrijf, dat beschikt over CAD-CAM software, een ERP-systeem, CNC-machines, kantbanken en een lasersnijder. Bovendien is het een bedrijf dat, zoals we dit bij familiebedrijven vaker zien, oog heeft voor mens en milieu. Tegenwoordig wordt het stikstof dat nodig is voor de lasersnijder zelf geproduceerd. Daarvoor wordt de elektriciteit die opgewekt wordt door zonnepanelen omgezet in stikstof.

Het bedrijf werkt voor vele klanten in de automotive, fietsindustrie, machinebouw, winkelinrichting en bouw. Vaak gaat het om langdurige relaties. Nu de zonen het stokje overnemen brengt dat bij hen de vraag naar boven waarom bedrijven er kennelijk voor kiezen om langdurig klant te blijven bij Wemerman. En of dit wat van doen heeft met het feit dat Wemerman Plaatbewerking een familiebedrijf is. Thijs Wemerman, een van de twee zonen, heeft onderzoek gedaan naar (mkb-)familiebedrijven, daarover zal hij tijdens de bijeenkomst wat vertellen. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over de vraag wat zakendoen met een familiebedrijf nu anders maakt.

Interesse om erbij te zijn? Meld je aan via het formulier op deze pagina.

 

 

 

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen