Alle evenementen

12 maart: Digitaal ondernemen

Snel naar onze agenda. Hier vind je de aankomende events, zoals experttafels, smartcafés en andere inspirerende bijeenkomsten in je regio.
Slim

12 maart: Digitaal ondernemen

De Koninklijke Metaalunie houdt samen met de Kamer van Koophandel, Kennispoort Regio Zwolle en de netwerkpartners van Boost, het Smart Industry-netwerk in Oost-Nederland de workshop ‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’.

In deze speciaal door Koninklijke Metaalunie en KvK voor het MKB ontwikkelde workshop, delen acht succesvolle ondernemers (Ronnie van den Hurk (De Cromvoirtse), Stefan Morssink (HTC), Rene Kindervater (KSL Solutions), Arjan Ester (AEBI-Schmidt), Martijn Engwerda(IteQ), Jos Knulst (DoosOpMaat.nl), Peter Sleutel (ICT Informatiecentrum) en de hacker Thijs Bosschert) als hologram hun digitale succesverhaal én hun valkuilen. Ze lijken uit een verre toekomst te komen, maar hun verhalen over procesautomatisering, robotisering, ERP, internet marketing, Data en Internet of Things hebben ze de afgelopen jaren gerealiseerd.

Het zijn intrigerende, inspirerende maar bovenal pragmatische ervaringen die je kunt gebruiken om ook een kansrijke digitale toekomst te creëren. Over hoe dat voor jouw bedrijf vandaag al kan werken, zijn er deelsessies met ‘echt’ aanwezige collega-ondernemers. Vooral het delen van kennis staat centraal: zo leren we van elkaar en koppelen we toekomstbeeld aan het startpunt van bedrijven van nu! En wie weet bent u over vijf jaar ook een inspirerend hologram die zijn succesverhaal deelt met andere
ondernemers!

Programma

15.00 uur Inloop met koffie en thee15.30 uur Opening
15.35 uur Digitaal de toekomst in (deel 1)
17.00 uur Pauze incl. eten en mogelijkheid tot netwerken
17.30 uur Digitaal de toekomst in (deel 2)
19.00 uur Afronding en aansluitend borrel

Locatie: Perron038, Hanzelaan 95B in Zwolle
De toegang is gratis, maar je wordt wel verzocht je vooraf aan te melden via www.metaalunie.nl.

 

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen