Alle evenementen

13 oktober: De businesskansen van circulair produceren

Meld je aan voor 13 oktober
Slim
13 oktober: De businesskansen van circulair produceren

13 oktober: De businesskansen van circulair produceren

Wat: Dinerbijeenkomst ‘Maken met meer waarde’
Waar: Cleantech Regio / Hollander techniek Apeldoorn
Wanneer: 13 oktober van 16:45 tot 20:00 uur
Voor: Ondernemers en directeuren mkb-bedrijven in de maakindustrie in Cleantech Regio

Aanmelden voor dit diner >

Grondstoffen en materiaal schaarste? Problemen met levertijden in de (lange) supply chain? Veel productiebedrijven kampen met deze uitdagingen, tegelijkertijd bieden zij kansen voor innovatie. Het vinden van de kansen voor jouw eigen business staat tijdens deze dinerbijeenkomst centraal. We gaan in gesprek over de vragen: wat kan anders omgaan met materialen en verdienmodellen voor jouw bedrijf betekenen, hoe maak je circulair ondernemen deel van je bedrijfsstrategie en hoe werk je samen in de keten?

Creëer waarde

Circulair ondernemen is toekomstbestendig ondernemen. Door verspilling tegen te gaan en efficiënter om tegaan met materialen, energie en arbeid is het mogelijk producten te kunnen blijven maken en kostenbesparing te realiseren. Wie zich richt op gebruik in plaats van verbruik en op het behouden en toevoegen van waarde in plaats van verkopen, herkent nieuwe uitdagingen en businesskansen. De transitie naar een duurzame toekomst vraagt om visie en leiderschap en wij willen je helpen de eerste stappen te zetten.

Hierom deelnemen

Tijdens deze bijeenkomst krijg je inzicht in de kansen die circulair ondernemen jou biedt. Wil je er iets mee doen, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Je krijgt handvatten en tools aangereikt die in de regio beschikbaar zijn om je verder te helpen. Je leert van best practices van collega’s en deelt uitdagingen en barrières met elkaar. Samen onderzoeken we oplossingen.

Download de uitnodiging met het programma (pdf) >

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen