Alle evenementen

14 maart: Bijeenkomst voor bedrijven met relaties in Oekraïne, Belarus en Rusland

Welke ontwikkelingen zijn trending? Is er een nieuwe aflevering van Smartcafé beschikbaar? Wat gebeurt er in mijn regio op het gebied van innovatie? Lees hier het nieuws van RCT Gelderland!
Internationalisering

14 maart: Bijeenkomst voor bedrijven met relaties in Oekraïne, Belarus en Rusland

Bedoeld voor bedrijven, die op welke manier dan ook relaties onderhouden met Oekraïne, Belarus en/of Rusland. Relatie in de vorm van verkoop of inkoop, maar ook vestiging en personeel.

Aanmelden

De dreiging was er al langere tijd, maar helaas is het toch echt doorgezet: de inval in Oekraïne door Rusland en ook vanuit Belarus. Voor ondernemers die zakendoen met deze landen betekent dit een heel onzekere situatie. Om die ondernemers een podium te geven organiseert MKB Tradeoffice samen met andere organisaties, waaronder RCT Gelderland, op maandag 14 maart deze bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt gesproken door en met deskundigen van evofenedex en andere organisaties.

Laat weten of je hier bij wilt zijn en met collega ondernemers van gedachten wilt wisselen en het gesprek wilt aangaan met deskundigen.

Gastsprekers

Experts van evofenedex; RVO en Instituut Clingendael.

Organisatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door MKB Tradeoffice en MKB Deventer. In goede samenwerking met evofenedex, Oost NL leadpartner Go4Export, Koninklijke MetaalUnie; RVO, WTC Twente, Kennispoort Zwolle, RCT Gelderland en VMO.

Programma van 14 maart

16:00 – 16:30: Inloop
16:30 – 18.00: Uitleg, Presentaties en Vragenronde
Locatie: Gasfabriek, Zutphenseweg 6, Deventer

De bijeenkomst is gratis, maar je moet je wel vooraf inschrijven:

Aanmelden

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen