Alle evenementen

15 oktober: Webinar ‘Succesvol samenwerken, juist NU!’

Succesvol samenwerken: valkuilen en inspirerende voorbeelden
Samenwerking

15 oktober: Webinar 'Succesvol samenwerken!'

Donderdag 15 oktober | 11:00 – 12:00 uur 

De wereld staat nog altijd op z’n kop: we werken meer online dan ooit en het lijkt er op dat het ‘oude vertrouwde’ niet zo maar terug komt. Samenwerken, los van locaties en niveaus is belangrijker dan ooit om wendbaar en innovatief te blijven.

Succesvol samenwerken, juist nu!

Succesvol ondernemen is in beweging blijven. Ondernemen is blijven vernieuwen en verbeteren. Ondernemen is innoveren. We denken dan snel aan producten, processen of diensten. Daar is niets mis mee.

Alleen, wanneer je écht een vernieuwend fundament onder jouw bedrijf wil leggen, realiseer je dat met mensen en gedrag. Bijvoorbeeld met slimmer en flexibel organiseren van arbeid, het delen van kennis en samenwerking in jouw organisatie.

  • Hoe voorkom jij dat jouw mensen tijdens en na deze crisis terugvallen in oude patronen en structuren?
  • Hoe zorg je dat jouw mensen betrokken blijven?
  • Hoe zorg jij dat arbeids- en samenwerkingsprocessen intern en extern effectiever verlopen?
  • Hoe zorg jij dat jouw mensen hun talenten volledig inzetten?
  • Hoe gebruik je deze crisis om een nieuwe gewoontes in samenwerken te ontwikkelen die passen bij de toekomst van jouw bedrijf?
  • Wat vraagt sociale innovatie van jouw manier van leidinggeven?

In dit webinar leer jij:

  1. Twee valkuilen die maken dat alles bij het oude blijft
  2. Drie inspirerende voorbeelden van sociale innovatie binnen het bedrijfsleven

Daarnaast bieden we maximaal drie deelnemers gratis een analyse én twee gesprekken waarmee we de volgende stap in ‘succesvol samenwerken’ binnen de organisatie maken.

Wil jij het potentieel van je mensen optimaal benutten? Wil jij bruisende samenwerkingen ontwikkelen en het leervermogen van jouw teams vergroten? Schrijf je in voor dit webinar en kom meer te weten over sociale innovatie!

Dit webinar wordt georganiseerd door RCT Gelderland en The Next StepHet webinar is gratis bij te wonen. We kijken uit naar jouw deelname!


Sociale innovatie

Uit onderzoek blijkt dat innovatiesucces wordt voor 75 procent bepaald door sociale innovatie en 25 procent door technologische innovatie. Natuurlijk moeten organisaties investeren in ‘harde’ innovatie (digitalisering, systemen en R&D). Echter, de investeringen hierin lonen veel meer als tegelijkertijd ook in sociale innovatie wordt geïnvesteerd.

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen