Alle evenementen

16 juni: Webinar ‘Digitalisatie & innovatie’

Jouw businessversnellers in coronatijd.
Samenwerking

16 juni: Webinar 'Digitalisatie & innovatie'

80% van het mkb heeft al een site, webshop of app. Maar heb je dan de sleutels tot succes en een toekomstbestendig bedrijf? Wat kun je als mkb’er anders of beter doen om juist in uitdagende tijden de verkoop of productie te vergroten? En wat is er tegenwoordig allemaal mogelijk? Met het webinar op 16 juni krijg je de nodige inzichten en inspiratie om de volgende dag mee aan de slag te gaan.

Inzicht en inspiratie komen naar jou toe
We horen vaak van ondernemers terug: “De waan van de dag regeert te veel in mijn werk. Ik heb te weinig tijd om inspiratie op te halen om toe te passen op mijn eigen bedrijf” Daarom komen Rabobank en RCT Gelderland naar jou toe! Met een blik op het nu en de toekomst: wat kan digitalisatie, innovatie én het onderwijs in de regio Foodvalley voor jou als mkb’er betekenen? Want ook de next generation staat te trappelen om met hun skills jou vooruit te helpen.


Wanneer: dinsdag 16 juni
Tijd: 16:00 – 17:30 uur
Aanmelden: Klik hier om je per e-mail aan te melden


Hoe gaan we dat doen?
Tijdens het webinar ‘Digitalisatie & innovatie: jouw businessversnellers in coronatijd’  krijg je in korte tijd een aantrekkelijk programma voorgeschoteld:

  • De stand van mkb-land
  • Welke kansen laat ik nu liggen?
  • Welke mogelijkheden zijn er voor mij als ondernemer?
  • Inkijkje bij mkb’ers in de regio Foodvalley: wat kun jij van hun stappen leren?

Deelnemers aan dit webinar zijn: Sina Salim (innovatiemakelaar Regio Foodvalley), Rob den Hollander (directeur Bedrijven Rabobank Vallei en Rijn), Joop Hazeleger (Knooppunt Techniek), Niels Snoep (innovatiemanager Rabobank) en 5 ondernemers uit de regio, namelijk: Lucas Noldus (Noldus Wageningen), Joop de Jong (Mprise), Marco van Mourik (Innius) en Jan van de Wilt (Jadima Fijnmetaal).

Aanmelden
Na afloop ontvang je de presentatie en informatie die gedeeld zijn in dit webinar. Meld je nu aan via onderstaande button. Voorafgaand aan het webinar ontvang je de link naar de uitzending. We ontmoeten je graag online op dinsdag 16 juni om 16.00 uur!

Gratis aanmelden »

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen