Alle evenementen

18 februari: Webinar creatief samenwerken op afstand – zo blijft het leuk én productief

Snel naar onze agenda. Hier vind je de aankomende events, zoals experttafels, smartcafés en andere inspirerende bijeenkomsten in je regio.
Samenwerking

18 februari: Webinar creatief samenwerken op afstand

 

Ondanks, of misschien zelfs dankzij corona, is innovatie belangrijker dan ooit. Creatief samenwerken is misschien wel het moeilijkste wat er is. En nu moet het ook nog online omdat face-to-face niet meer kan. Hoe kun je online net zo creatief samenwerken als in het echt? Welke innovatiemethodes zijn geschikt om online te gebruiken?

Voor alle bedrijven met vragen over succesvol innovatief samenwerken op afstand houden RCT Gelderland en de ProductStrategen op 18 februari de webinar ‘Creatief samenwerken op afstand – zo blijft het leuk én productief’.

De ProductStrategen loodsen je door de valkuilen van innovatief samenwerken op afstand en laten je de oplossingen zien om succesvol aan de slag te gaan. In een uur demonstreren zij hoe je met digitale tools zoals Miro zorgt voor de juiste omstandigheden om je online innovatiesessie tot een succes te maken.

Je maakt onder meer kennis met een selectie van workshopactiviteiten die geschikt zijn voor creatieve sessies op afstand, icebreakers die goed op afstand werken en basisprincipes van verschillende innovatiemethodes.

Datum: 18 februari 2021
Tijd: 11.00 – 12.00 uur
Voor: ondernemers die een succes willen maken van creatief samenwerken op afstand

Franziska Faoro, Sander Weernink en Anita Brinks helpen als ProductStrategen bedrijven hun beste ideeën te vinden en als succesvolle producten op de markt te brengen.

Lees ook ‘Creatief samenwerken op afstand’ →

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen