Alle evenementen

18 juni: Webinar 3D-printen in de praktijk (2/3)

Snel naar onze agenda. Hier vind je de aankomende events, zoals experttafels, smartcafés en andere inspirerende bijeenkomsten in je regio.
Slim

18 juni: Webinar 3D-printen in de praktijk (2/3)

BOOST geeft een driedelig webinar over metaalprinten voor het MKB. Deel 2, 3D-printen implementeren in uw organisatie, is 18 juni van 15.30 tot 17.15 uur.

3D-metaalprinten heeft in zeer veel diverse markten een toegevoegde waarde doordat de geprinte componenten een betere functionaliteit hebben, licht van gewicht zijn en klant specifiek gemaakt kunnen worden.

Daarnaast heeft het productieproces een korte doorlooptijd en zorgt het voor een kleine ecologische footprint. Veel bedrijven vinden het nog lastig om deze 3D-print technologie te omarmen en actief aan de slag te gaan.

Tijdens deze webinar komen diverse methodieken aan bod om ook zonder grote investeringen en kennis toch de voordelen van deze technologie binnen uw organisatie te benutten. Daarnaast worden diverse laagdrempelige praktijkvoorbeelden van 3D geprinte toepassingen gedeeld ter inspiratie.
Ter afsluiting wordt een korte blik op de toekomst geworpen.

De webinar wordt gegeven via Zoom. Deelname is gratis.

Aanmelden kan hier

 

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen