Alle evenementen

20 april: Webinar Hoe ontwikkel ik een digitale strategie?

Snel naar onze agenda. Hier vind je de aankomende events, zoals experttafels, smartcafés en andere inspirerende bijeenkomsten in je regio.
Slim

20 april: Webinar Hoe ontwikkel ik een digitale strategie?

De vier Digitale Werkplaatsen uit Oost-Nederland organiseren met BOOST Smart Industry en Oost NL een reeks online kennissessies die mkb’ers ondersteunen bij het digitaliseren. Op 20 april staat het tweede webinar gepland: Hoe ontwikkel ik een digitale strategie?

Webinar 2: Hoe ontwikkel ik een digitale strategie?
20 april 16:00 – 17:00 uur

Er is een overvloed aan digitale ontwikkelingen. Digitalisering is keuzes maken uit dit digitale landschap en dat vraagt om een sterke veranderdrift. Hoe werkt dit? Wat zijn kansen en wat zijn bedreigingen? Digitale strategie is als een tweesnijdend zwaard. Enerzijds kansen benutten en anderzijds risico’s beperken.

Robin Effing is Lector Digital Intelligence & Business bij Saxion Hogeschool en docent bij de Universiteit Twente. Hij heeft met zijn groep en partners onderzoek gedaan naar digitale trends, ontwikkelingen, digitale strategie en digitale transformatie. Eerder heeft hij als management consultant vele organisaties succesvol geholpen met digitale transformatie.

In deze webinar laten we zien hoe je op een eenvoudige manier een strategie ontwikkelt om de eerste stappen te zetten om met digitalisering aan de slag te gaan binnen je bedrijf.

Meld je aan voor 20 april

Overige webinars ‘Digitalisering mkb Oost-Nederland’

webinar 3: 18 mei – 16:00 – 17:00 uur: Online verkopen is dat business?
Speciaal voor de B2B ondernemers
Dennis Haarman, E-commerce manager Detail
Aanmelden voor 18 mei

Webinar 4: 15 juni 16:00 – 17:00 uur Kan ik met data mijn processen meetbaar maken?
Dick van Ravenhorst, CEO Carrosseriebedrijf van Ravenhorst
De vier werkplaatsen in Oost-Nederland brengen onderwijs en bedrijfsleven samen om mkb’ers te helpen innoveren door praktisch onderwijsadvies op het gebied van online marketing & sales, automatisering, data en e-commerce.
Aanmelden voor 15 juni

Vragen en/of opmerkingen? Mail: annet@boostsmartindustry.nl

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen