Alle evenementen

20 november: Nationale Cobot Dag

Snel naar onze agenda. Hier vind je de aankomende events, zoals experttafels, smartcafés en andere inspirerende bijeenkomsten in je regio.
Slim

20 november: Nationale Cobotdag


Olmia Robotics in Tiel houdt op 20 november voor de tweede keer de Nationale Cobot Dag. Tussen 10.00 en 18.30 uur kun je cobots zien en onder andere deelnemen aan miniworkshops cobots programmeren.

Cobots zijn de robots waar we mee samenwerken. Ze zijn veilig om naast te staan, ze zijn licht, goedkoop (in vergelijking met industriële robots) en flexibel.

Cobots stellen ons in staat om te werken met een robot, in plaats te werken als een robot. De Nationale Cobot Dag is in het leven geroepen om de bekendheid van cobots te vergroten en acceptatie te bevorderen.

Op deze dag laten bedrijven die zich bezig houden met cobots zien wat de voordelen zijn van cobots en welke mogelijkheden er zijn om repeterende taken te automatiseren met cobots. Maak kennis met diverse merken cobots, met hun applicaties, welke tools en toebehoren er zijn om van de cobot het flexibel inzetbare gereedschap te maken dat het is.

Meer informatie en aanmelden

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen