Alle evenementen

21 februari: Experttafel ‘Industriële 3D-printing’

Op donderdag 21 februari in Ede
Slim
21 februari: Experttafel ‘Industriële 3D-printing’

21 februari: Experttafel 'Industriële 3D-printing'

Binnen de industrie ontwikkelt 3D printing zich van een prototype-techniek tot een serieuze optie voor (permanente) industriële toepassingen. Variërend van kleinere series (maatwerk) tot zeer complexe modellen. 3D Printing is ook wel de nieuwe industriële revolutie genoemd.

Vanuit Oceanz neemt Erik van der Garde (CEO) ons mee in de wereld van professioneel 3D printen zal daarbij enkele praktijkvoorbeelden aanhalen. Tijdens een brainstormsessie krijgen deelnemende ondernemers de kans om hun casussen te bespreken met de experts van Oceanz. Dit om te kijken of de casus tot een concreet projectvoorstel kan leiden.

Oceanz is een grote speler in Nederland op het gebied van industriële 3D printing in diverse sectoren, van machine-onderdelen tot medische toepassingen en van automotive tot food. Oceanz helpt ondernemers uit de maakindustrie om faalkosten en logistieke kosten te reduceren en complexe problemen op te lossen.

Programma

15:00 uur    Inloop
15:15 uur     Erik van der Garde: Industrieel 3D printen
15:45 uur     Praktijkvoorbeelden Industrieel 3D printen
16:15 uur     Rondleiding Oceanz
16:45 uur     Interactieve sessie – bespreken casussen
17:15 uur      Drankje en een lopend buffet
18.00 uur    Afsluiting

Aanmelden

Deelname aan de experttafel is gratis. Maximaal 25 ondernemers kunnen deelnemen aan deze experttafel. Aanmelden voor 15 februari. Vol = vol!

Experttafel ‘Industriële 3D-printing’

Donderdag 21 februari
15:00 – 18:00 uur

Locatie: Oceanz, Maxxwellstraat 21 in Ede

 

Deze Experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio.

Logo provincie gelderland

Logo van Regio FoodValley

Logo van VNO-NCW

Logo van FOV

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen