Alle evenementen

22 juni: Bedrijfsbijeenkomst bij SAT Technologies in Deventer

Slim

22 juni: Bedrijfsbijeenkomst bij SAT Technologies in Deventer

Robots helpen bij orderpicken

Orderpicken van SKU’s (omdozen, of voorlaadeenheden) is arbeidsintensief werk, waarbij de meeste tijd wordt besteed aan heen en weer rijden of lopen tussen de voorraad en de orderpick-truck. Het is tegenwoordig niet eenvoudig om aan voldoende medewerkers te komen die dit werk willen doen. Robotisering van orderpicken lijkt alleen weggelegd voor de grote distributiecentra van Albert Heijn, Jumbo of Walmart. Die tijd is echter voorbij. Ook voor het mkb is het met beperkte investeringen mogelijk om door de inzet van de robot meer te doen in minder tijd. Kom zelf kijken en wordt overtuigd door SAT Technologies in Deventer, specialist in mixed palletizing.

Datum: 22 juni 2022
Aanvang: 16.00 uur, vermoedelijke eindtijd 19:30 uur (inclusief warm buffet)
Locatie: SAT Technologies, Herfordstraat 4B in DeventerDe slimme stapelsoftware en de SAT-laser-oplossing die SAT Technologies ontwikkelt, wordt door een system integrator opgenomen in complete robotiseringsoplossingen voor de grote distributiecentra van Walmart of Amazon. Het bedrijf werkt intensief samen met onder meer GEEK+. Dat is de grootste producent ter wereld van AGV’s en AMR’s uit China: automatische robotvoertuigen die onder een pallet schuiven en deze vervolgens brengen naar de plek waar de medewerker de juiste producten kan pakken om de gewenste mixed pallet (of rolcontainer) te stapelen.

De grote projecten van bedrijven als Walmart, of Amazon, waarin SAT Technologies participeert, vergen hoge investeringen en duren vaak jaren voordat ze zijn afgerond zijn. Zo kan het, maar hoeft het niet. Het aardige is namelijk dat deze robotisering schaalbaar is. Van geen enkel bedrijf wordt gevraagd om direct volledig te robotiseren. Het proces is schaalbaar en er kan bijvoorbeeld worden volstaan met de AMR die de pallet brengt naar de medewerker of men kan kiezen voor Zone Picking. Daarbij wordt heen en weer rijden in gangen geëlimineerd en de productiviteit verhoogd.  Met name door die schaalbaarheid wordt het betaalbaar voor mkb-bedrijven. Dat is de reden dat SAT Technologies en zijn partners graag in de regio aan de slag gaan om bedrijven te ondersteunen bij robotisering van het orderpickproces. Op 22 juni kun je als bedrijf worden overtuigd van de mogelijkheden. Meld je aan via het formulier op deze pagina en kom langs.

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen