Alle evenementen

23 november: Webinar ‘Leerculturen in jouw organisatie’

Op dinsdag 23 november.
Samenwerking
23 november: Webinar ‘Leerculturen in jouw organisatie’

23 november: webinar 'Leerculturen binnen jouw bedrijf'

Bouwen aan een proactieve leercultuur binnen je bedrijf: hoe doe je dat?

Wist je dat 85% van het leren en ontwikkelen bij bedrijven gebeurt via informeel leren?


Scholing en kennis worden steeds belangrijker. Om te innoveren en wendbaar te blijven, moet je investeren in de mensen binnen jouw bedrijf. Het vraagt om acties waarvan de resultaten soms pas op lange termijn zichtbaar zijn. Lastig, in onzekere tijden zoals deze waarbij de dagelijkse business centraal staat.

Hoe zorg je voor een goede strategie rondom leren en ontwikkelen? Waar je zowel op korte als op lange termijn van profiteert? En hoe zorg je dat de ontwikkeling van medewerkers voor de langere termijn geborgd wordt in je organisatie?

Voor alle bedrijven met vragen over leren en ontwikkelen in de praktijk organiseren Innovatiehuis Noord-Veluwe, RCT Gelderland en Windesheim dit webinar. Aan de hand van een zestal pijlers helpen lector Menno Vos en onderzoeker Rosalie Korevaar je met praktische stappen op weg naar een verbeterde leercultuur binnen je organisatie. Het webinar biedt ruimte voor interactie en dankzij de vele praktijkvoorbeelden van bedrijven die je voorgingen verlaat je het webinar met concrete handvatten die je direct kunt toepassen in je bedrijf.


Wat? Een webinar met interactie d.m.v. polls en praktische voorbeelden
Wanneer? Maandag 23 november van 13:00 – 14:00 uur
Voor wie? Ondernemers die aan de slag willen met de leercultuur binnen  organisatie!


Dit webinar wordt georganiseerd door het lectoraat sociale innovatie van Hogeschool Windesheim en RCT Gelderland. Het event is onderdeel van de Week van de Innovatie.


Windesheim

Logo RCT gelderland

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen