Alle evenementen

GEANNULEERD: Smartcafé Slim en schoon horen bij elkaar

Slim

GEANNULEERD: Smartcafé in De Liemers

Slim en schoon horen bij elkaar

In verband met de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus, is dit Smartcafé van 24 maart geannuleerd. We hopen nog voor de zomer met een nieuwe datum te komen. 

 

Als we aan de nabije toekomst denken, hebben we het vaak over technologische oplossingen. Het woord hightech valt dan. We zien inderdaad bedrijven hightech-oplossingen inzetten om hun productie (op onderdelen) te vervolmaken. Dit proces is gaande en zal zeker doorzetten. Echter, dit is niet het enige. Het gaat nu en in de nabije toekomst om slim én schoon.

De nabije toekomst zal ook bestaan uit producenten die meer dienstverleners worden. Uit producten die zo worden gebouwd dat ze herbruikbaar zijn. Uit massaproductie die wordt gecombineerd met individuele wensen van klanten, waardoor modularisering noodzakelijk is. Bedrijven zijn nu al volop bezig met die slimme en schone oplossingen. Tijdens het Smartcafé van 24 maart 2020 staan we hier uitgebreid bij stil. Je bent van harte welkom.

Smartcafé De Liemers
Locatie: Klein MechaniekHet Vergun 1, 6931 KC Westervoort
Aankomst: 15.30 uur
Einde: ca. 18.00 uur

Aan tafel bij Marieke op de Weegh nemen vier bedrijven uit De Liemers plaats. ATAG en DCD International uit Duiven, Kinkelder uit Zevenaar en Tevel/Endutec uit Westervoort. Met ATAG en DCD International spreken we vooral over de omslag naar circulair ondernemen en modularisering. Met Kinkelder en Tevel/Endutec aan tafel zoomen we in op hightech, waarbij onder meer de vision-technologie aan bod komt.

Voor bedrijven in een grensstreek als De Liemers ligt samenwerken met Duitse bedrijven voor de hand. Mede om die reden zijn Digipro-projecten uitgevoerd, waarin bedrijven in Duitsland en Nederland samenwerken; een deel van de kosten wordt door de EU gedekt. Voor dit Smartcafé worden enkele Duitse partners uitgenodigd om mee te praten. Interesse om erbij te zijn, bijvoorbeeld omdat jouw bedrijf voor dezelfde vragen staat, meld je dan aan. Dit is weer mogelijk op het moment dat een nieuwe datum voor dit Smartcafé bekend is.

 

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen