Alle evenementen

25 augustus: De kracht van Internet of Things

Slim

25 augustus: De kracht van Internet of Things

Woensdag 25 augustus | 15.00 – 18.30 uur | Met afsluitende borrel | Novio Tech Campus, Gebouw-M, Transistorweg 5 in Nijmegen

Bedrijven kunnen steeds beter hun doelen bereiken met Internet of Things (IoT).  Hoe dat werkt? Twee bedrijven vertellen op 25 augustus hoe zij energie besparen (Hoppenbrouwers) en de gezondheid bevorderen met behulp van IoT (Inspiro). Hoppenbrouwers ontwikkelde voor een logistiek bedrijf een IoT-oplossing voor hun containers. Dankzij de accurate informatiestroom – de bedrijfsdata wordt nu continu verzameld – vallen operationele kosten lager uit. Inspiro ontwikkelde voor een beddenfabrikant een slim bed dat helpt om beter te slapen.

Vanuit Europa zijn er programma’s waarin Nederlandse en Duitse bedrijven kunnen samenwerken aan nieuwe digitaliseringsvraagstukken. Oost NL deelt ervaringen en blikt vooruit.

Je bent van harte welkom bij dit event op de Novio Tech Campus, de Health en High Tech hotspot in Nijmegen.

Sprekers:
•    Dick Klaassen (Hoppenbrouwers, Arnhem )
•    Erwin Altena (Oost NL, Digipro Apeldoorn)
•    Jorn Rikkers (Inspiro, Arnhem)

Na de lezingen gaan we in meerdere tafels met ondernemers van maakbedrijven uit verschillende sectoren aan tafel om te brainstormen over kansen met digitalisering en IoT. We sluiten af met een samenvatting van de bevindingen van de tafels en een borrel waar het netwerken kan worden voortgezet.

 

 

Wil je er bij zijn, meld je dan aan:

 

 

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen