Alle evenementen

25 september: Symbiose track

Ben je benieuwd naar de kansen die de uitwisseling van grondstoffen, energie of andere innovatieve ideeën met bedrijven in andere sectoren biedt? Meld je aan voor de Symbiose Track. 25 september in Tiel.
Samenwerking
25 september: Symbiose track

25 september: Symbiose track

Het netwerk voor circulair ondernemen Oost-Nederland – Circles – houdt op 25 september een workshop waarin vraag een aanbod van nevenstromen en andere hulpbronnen bij elkaar worden gebracht. 

Ben je benieuwd naar de kansen die de uitwisseling van grondstoffen, energie of andere innovatieve ideeën met bedrijven in andere sectoren biedt? Neem dan deel aan deze interactieve workshop voor mkb-bedrijven in Gelderland, de Symbiose track. Gedurende deze middag wissel je zoveel mogelijk informatie uit. Dit levert verrassende nieuwe samenwerkingsvormen op tussen bedrijven. Vervolgens wordt gezorgd dat deze goede verbindingen ook blijven bestaan en uitgroeien tot nieuwe business.

Datum & tijd

25 september 2020
14:00 uur

Locatie

Het Huis van de Logistiek, Medelsestraat-Oost 17 te Tiel.

Wat gaan we concreet doen?

Tijdens de workshop bundelen begeleiders vraag, aanbod en kennis van reststromen en alle andere hulpbronnen die de deelnemende bedrijven zoeken en/of juist beschikbaar hebben. Waar aanbod en vraag op elkaar aansluiten ontstaat een  match  die voor betrokken  partijen een win/win situatie oplevert.

Na afloop van de workshop krijgt elke deelnemer een rapport waarin de matches staan die voor de organisatie van de deelnemer  mogelijk interessant .  De gegevens die uitgewisseld worden tijdens de workshop willen -mits daarvoor toestemming is verkregen,  ingevoerd in een vertrouwelijke database.  Deze gegevens kunnen  op latere tijdstippen nog matches opleveren op grond van workshops die in andere regio’s nog plaatsvinden.

Indien een match inderdaad interessant is en u daaraan behoefte heeft  kunt u gebruik maken van ondersteuning en begeleiding bij het eventuele vervolgtraject. Doelstelling van de ondersteuning is om de match uiteindelijk te laten resulteren in  nieuwe activiteiten al dan niet in samenwerking met een partner-bedrijf.

Programma

  • 13.45 uur Ontvangst
  • 14:00 uur Introductie Het Huis van de Logistiek door Marcel van den Berg
  • 14:05 uur Inleiding en uitleg middagprogramma
  • 14:30 uur Aanvang rondes kennis uitwisselen tussen bedrijven
  • 16:00 uur Plenaire afronding en borrel
  • 17:00 uur Einde programma

Coronamaatregelen

In verband met de coronamaatregelen hanteren wij een maximum van 25 bezoekers. Er zal voldoende gelegenheid zijn om op een veilige manier en afstand te netwerken en bij te praten

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via dit formulier op de website van CIRCLES.nu.