Alle evenementen

27 april: Dagreis naar de Anuga Food Tec te Keulen

Internationalisering
27 april: Dagreis naar de Anuga Food Tec te Keulen

27 april: Dagreis naar Anuga Food Tec Keulen

Na vier jaar is het dan eindelijk weer zover: de Anuga FoodTec beurs gaat weer van start. Een beurs, die door bedrijven met een technische of IT-link met voedingsmiddelenproductie niet overgeslagen kan worden. En die hoef je niet te missen, want samen met OostNL-Go4Export en MKB Trade Office organiseren we een ééndaagse busreis op 27 april. 

Als toonaangevende wereldwijde vakbeurs is Anuga FoodTec de belangrijkste impulsgever voor de internationale voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Als ’s werelds enige leveranciersbeurs bestrijkt het alle aspecten van voedselproductie. Hier presenteert de industrie haar nieuwste innovaties en technologische visies – van procestechnologie tot vul- en verpakkingstechnologie tot voedselveiligheid, van verpakkingsmaterialen tot digitalisering en intra logistiek. En verder is er nog veel meer te ontdekken.

Tijdens de ééndaagse busreis naar de Köln Messe kun je efficiënt en effectief kennismaken mnet alles wat de beurs heeft te bieden.

Voorbereiding op het Anuga beursbezoek

Voorafgaand aan het beursbezoek organiseert MKB Trade Office op woensdag 20 april van 16.30 tot 18.00 een bijeenkomst in de Gasfabriek te Deventer, Zutphenseweg 6. We kunnen dan alvast met elkaar kennismaken en Jochem Wolthuis, food- en Duitslanddeskundige, geeft daar een uitleg over de beurs, primeurs en mogelijkheden tot netwerken.

Beursprogramma

  • Op 27 april om 07.30 uur vertrek vanuit Deventer naar Keulen per VIP bus.
  • Aankomst rond 10 uur. Ontvangst door beursdirectie (met koffie).
  • Gezamenlijke lunch om 12.30 uur.
  • Bijeenkomen tijdens beurs op centrale stand.
  • Mogelijk tevens kennismakingsbijeenkomst/netwerken met deelnemers uit verschillende landen.
  • Vertrek uit Keulen om 17.00 uur, aankomst in Deventer rond 19.30 uur.
  • Evaluatie in de bus.

De kosten voor deze dag zijn € 50 ex. btw per persoon, inclusief busreis en entree voor de beurs, excl. maaltijden.

Aanmelden

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen