Alle evenementen

27 maart: Vragenuur over de Brexit

Snel naar onze agenda. Hier vind je de aankomende events, zoals experttafels, smartcafés en andere inspirerende bijeenkomsten in je regio.
Samenwerking

27 maart: Vragenuur over de Brexit

BrexitMKB Deventer en de Bedrijvenkring Apeldoorn (BKA) organiseren samen met RCT Gelderland op 27 maart een vragenuur over de Brexit. Het vragenuur start om 15.45 uur en is om 18.00 uur afgelopen. Alle leden van MKB Deventer en de BKA worden van harte uitgenodigd hun vragen te komen stellen over business doen met het Verenigd Koninkrijk na de Brexit.

Tijdens het vragenuur zal Lizanne Jakobs van Brilliant Work ingaan op een concrete casus die zij heeft begeleid: de Huisman Group uit Wijchen, specialist in logistiek en transport naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Jakobs heeft dit bedrijf ondersteund bij de voorbereiding op de Brexit. Naast Lizanne Jakobs zullen specialisten uit de financiële sector, accountancy en fiscaliteit aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Komen we er tijdens het vragenuur niet uit, dan is het altijd mogelijk om na afloop met elkaar hierover van gedachten te wisselen. Heb je interesse om hier bij te zijn?

Aanmelden

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen