4 maart: Bijeenkomst over track-and-trace

Woensdag 4 maart 2020 | Inloop 16.30 uur, aanvang 17.00 uur | Locatie: Kisjes, Kanaal Zuid 114, 7332 BD Apeldoorn

Op 4 maart vier Apeldoornse containerbedrijven en één Apeldoorns IoT-bedrijf een bijeenkomst waarin zij gezamenlijk het door hen ontwikkelde track-and-tracesysteem demonstreren. De sensoren in dit systeem, toegepast op containers, bieden veel mogelijkheden, zoals tracen tijdens en na diefstal en live inzicht in waar containers zich bij je klanten bevinden. De sensoren communiceren via het LoRa-netwerk.

Aan het systeem is een tweetal jaren met elkaar gewerkt. Het unieke van deze sensoren is dat ze langjarig kunnen functioneren, zonder stroomaansluiting, waardoor ze breder inzetbaar zijn dan alleen op containers.

Reserveer deze datum, zodra die bekend is, alvast in jouw agenda, dan kun je met eigen ogen zien hoe het systeem werkt en afwegen of je het ook in jouw bedrijf kan inzetten.

De deelnemende bedrijven in dit project zijn: Van Gerrevink, Jan Zevenhuizen, Kisjes, Circulus Berkel en Jeng IoT. Het project is financieel ondersteund door RCT (Regionaal Centrum voor Technologie) Gelderland. De bijeenkomst begint om 15.30 uur.

Meld je hier aan:

Aanmelden 4 maart Track-and-Trace bij Kisjes, Apeldoorn

 

 

 

 

 

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen