Alle evenementen

28 april: Trends in Future Food

Samenwerking
28 april: Trends in Future Food

28 april: Experttafel Trends in Future Food

Stadslandbouw, vertical farming, food-as-a-service, vleesvervangers: slechts enkele trends in de food industry. Op woensdag 28 april nemen vier ondernemers uit regio Foodvalley en Noord-Veluwe je mee in hun ontwikkeling van innovatieve ingrediënten en producten. Tijdens een interactief vraaggesprek leer je meer over gastronomisch genieten met plantaardige gerechten, lupine voor menselijke consumptie, zoutvrij brood door inzet van algen en de Neder Banaan.

Experttafel Trends in Future Food
Datum: Woensdag 28 april
Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Locatie: online

InnoGusto
Innogusto ontwikkelt Italiaanse ready-to-heat maaltijdcomponenten en kant-en-klare maaltijden op basis van vlees-, vis- of zuivelalternatieven. Koelvers plantaardig convenience food van restaurantkwaliteit met een smaakbeleving die evenwaardig is aan vleesvarianten.

Lekker Lupine
Lupine bonen op ieders bord! Lekker Lupine! stimuleert de consumptie en teelt van biologische Lupine in Nederland. Hiermee dragen zij bij aan de eiwittransitie.

AlgaeHolland
AlgaeHolland Food levert consumentoplossingen en maatwerkoplossingen voor grootschalige toepassingen bij productie van voedingsmiddelen. Het resultaat: Zoutarme of Zoutloze maar smaakvolle eindproducten met de Nutritionele meerwaarde vanuit de Micro-Algen.

Neder Banaan
In hartje Nederland vind je een speciale kas. Hier in Ede groeit de allereerste banaan van Nederlandse bodem: de Neder Banaan. De bananenplant staat er in een speciale ondergrond en krijgt er precies de juiste hoeveelheid licht, warmte, water en voeding. Chemische bestrijdingsmiddelen zijn daardoor niet nodig. Dat levert een heerlijke, gezonde en duurzame banaan op.

Het online event wordt uitgezonden vanuit de PuurDichtbij Kookstudio van de Midden Nederland Hallen.

Meld je uiterlijk 26 april aan via bovenstaand formulier.

Deze Experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio.

Logo provincie gelderland

Logo van Regio FoodValley

Logo van VNO-NCW

Logo FOV

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen