Alle evenementen

28 mei: online event ‘Innovaties in de 1,5 meter economie’

Hoe pas jij je bedrijfsvoering aan in deze tijd en wat kan technologie hier aan bijdragen?
Samenwerking
28 mei: online event ‘Innovaties in de 1,5 meter economie’

28 mei: online event 'Innovaties in de 1,5 meter economie'

Omstandigheden kunnen snel veranderen en ontwikkelingen zijn onvoorspelbaar. Zeker nu. Dat hebben veel ondernemers de afgelopen tijd gemerkt. Maar wat betekent dit voor bedrijven en innovatie? Daarover gaan we op donderdag 28 mei met een tweetal ondernemers in gesprek. Waar liggen kansen voor innovatie en samenwerking? En hoe kan technologie ingezet worden in de 1,5 meter economie?

Programma

15:30 uur    Digitaal ontvangst door innovatiemakelaar Ruud Schuurman
15:40 uur    Herbert Verheijden van de Haardt/MeyeMotion uit Elst
Over de ontwikkeling van de ‘Social Distance Beacon’.
15:55 uur     Michiel Kuijer van Turck BV uit Zwolle
Over het monitoren van de bezettingsgraad van ruimtes.
16:10 uur    Interactieve sessie en discussie:
Hoe pas jij je bedrijfsvoering aan in deze tijd?
16:45 uur    Afsluiting

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door innovatiemakelaar Ruud Schuurman van RCT Gelderland. De bijeenkomst vindt online plaats. Deelname is gratis! Aanmelden kan tot 25 mei.

Over MeyeMotion

Meyemotion, het bedrijf dat de ‘Social Distance Beacon’ introduceert, is ontwikkelaar van positioneringstechnologie voor onder andere kartbanen over de gehele wereld waarbij veiligheid hoog in het vandaal staat. Met de introductie van de ‘Social Distance Beacon’ worden bedrijven ontzorgd en automatisch ondersteund in het handhaven van de 1.5 meter afstand. Van zorginstelling, bedrijf in de culturele sector tot retailer of zakelijk dienstverlener.

Over Turck

TURCK is een toonaangevende fabrikant op het gebied van industriële automatisering. Detecteren, verbinden, communiceren en identificeren – daarin voelt Turck zich als specialist thuis. Het bedrijf ontwikkelt oplossingen voor automatiseringsvraagstukken, waarbij de beschikbaarheid en efficiëntie van systemen verhoogd wordt.


Social Distance Beacon