Alle evenementen

28 september: Digipro Final Event

Samenwerking

28 september: Digipro Final Event

Ervaar dinsdag 28 september de inspiratie- en innovatiekracht van ondernemers bij het Digipro Final Event NL-DE. Dé kans om digitaliserings-kansen te bespreken en de internationale markt te verkennen. Wil je innovatieve ondernemers ontmoeten, waardevolle contacten leggen en je eigen kansen op succesvolle innovatietrajecten vergroten? Meld je dan aan voor dit Digipro Final Event NL-DE (link opent in nieuw venster).

Na vier jaar innoveren, internationaliseren en intensief samenwerken sluiten we het Europese project Digipro feestelijk af. Niet in de laatste plaats met de uitreiking van de Digipro Award voor het beste grensoverschrijdende samenwerkingsproject! Ook is er volop aandacht voor de behaalde resultaten van dit Nederlands-Duitse project. Maar we laten vooral zien waar de kansen voor de toekomst liggen, hoe je die kunt grijpen en hoe dat je bedrijf versterkt.

Bekijk hier het hele programma >

Alles vindt plaats tussen 14.00 en 17.00 uur op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem: een prijswinnend bedrijventerrein dat duurzame en energie-gerelateerde bedrijven huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. Het Final Event is een hybride bijeenkomst. De nodige corona-maatregelen worden uiteraard door ons in acht genomen. Het aantal fysieke plaatsen is beperkt, daarom is tijdig aanmelden van belang. Online deelnemen kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan op het aanmeldformulier.

Sander Kleikers is onze gedreven en energieke moderator. Hij heeft twintig jaar ervaring in de journalistiek en communicatie. Naast moderator werkt Sander als anchor voor Eurosport, en heeft veel ervaring als presentator, interviewer of programmamaker bij televisie en radiozenders zoals L1 (Limburg), VRT (Vlaanderen), en als verslaggever voor BNR, NPO Radio 1 en 2.

Aanmelden kan tot 21 september, deelname is gratis. Heel graag tot 28 september, live of online!

Aanmelden >