Alle evenementen

28 september: Exportbijeenkomst Made in Apeldoorn

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Samenwerking
28 september: Exportbijeenkomst Made in Apeldoorn

28 september: export bijeenkomst Made in Apeldoorn

Exportbijeenkomst ApeldoornBen je ondernemer in Apeldoorn en heb je internationale ambities? Kom dan naar deze 2e export bijeenkomst van Made in Apeldoorn, die op 28 september vanaf 17.30 uur wordt gehouden bij Remeha in Apeldoorn.

Gastheer Remeha zal zelf ingaan op de (export)ontwikkelingen en de deelnemers wordt ook een kijkje gegund in de productie van het bedrijf. Erik de Boer vertelt wat meer over de mogelijkheden voor exportondersteuning. Zo kunnen starters bijvoorbeeld gebruikmaken van de SIB-subsidie, wat staat voor Starters International Business. Daarnaast wordt natuurlijk stilgestaan bij de vragen van de deelnemende bedrijven. Interesse om er als Apeldoorns bedrijf bij te zijn? Meldt u dan aan voor 25 september via: info@bedrijvenkringapeldoorn.nl.

Op 28 juni waren ruim 40 ondernemers aanwezig bij de eerste netwerkbijeenkomst ‘Made in Apeldoorn’, die georganiseerd was door de Bedrijvenkring Apeldoorn. Een leuke en nuttige bijeenkomst bij de Rabobank met mooie bijdragen van onder andere Van de Scheur De Hijs- en Transportspecialist, Van Gerrevink, Remeha en Veluws Schavuyt over hun ervaringen met export naar het buitenland en eventuele plannen daartoe.

In navolging op deze bijeenkomst is er een volgende exportmeeting gepland en wel op donderdag 28 september. We zijn dit keer te gast bij Remeha aan de Marchantstraat 55 te Apeldoorn (parkeren graag aan de voorzijde).

Programma:

  • 17.30 – 18.00 uur – Ontvangst met een broodbuffet
  • 18.00 – 18.15 uur – Welkom door Jan Willem Vos van RCT Gelderland
  • 18.15 – 18.30 uur – Presentatie Remeha/Export door Sjoerd Langereis
  • 18.30 – 19.00 uur – Rondleiding fabriek
  • 19.00 – 19.15 uur – Presentatie Erik de Boer, exportondersteuning bij (startende) bedrijven
  • 19.15 – 19.45 uur – Vragen en discussie
  • 19.45 – 20>:30 uur – Borrel met een hapje

‘Made in Apeldoorn’

Made in Apeldoorn is een initiatief van Bedrijvenkring Apeldoorn (BKA), Rabobank, gemeente Apeldoorn, RCT Gelderland en Cleantech Regio Development. Met het opstellen van het boek “Made in Apeldoorn” en de daaraan gekoppelde website, internetplatform en activiteiten als exportborrels, willen we bedrijven uit Apeldoorn met elkaar verbinden op samenwerking bij exportstimulering. Daarnaast kan het boek en de website gebruikt worden als gezamenlijke promotie van ondernemend Apeldoorn en de bedrijven zelf. De meeste interviews zijn inmiddels afgenomen. Maar liefst 95 bedrijven doen al mee aan dit initiatief. Er is nog ruimte voor meer exporterende bedrijven.

Remeha, Merchantstraat 55, Apeldoorn