Alle evenementen

29 juni: Werksessie digitalisering mkb

Samenwerking
29 juni: Werksessie digitalisering mkb

29 juni: Werksessie digitalisering mkb

Wij nodigen je uit voor de gratis werksessie digitalisering MKB op 29 juni 2022 bij Altop Kunststoftechniek in de gemeente Montferland. Samen met zestien andere gemeenten in de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen bieden MKB Montferland, Gemeente Montferland en RCT Gelderland het mkb-programma Sm@rt Together aan. Hierin stomen wij mkb-ondernemingen klaar voor de toekomst op het gebied van digitalisering.

Hoe maak jij jouw bedrijf toekomstbestendig? Hoe speel jij in op digitalisering? Waar loop jij tegen aan? Deze vragen staan centraal tijdens deze werksessie. Kom ook en raak geïnspireerd door het programma, deel eigen ervaringen en hoor ervaringen van collega-ondernemers.

Meld je hier aan

Voor wie?

Heb jij tussen de 10 en 100 medewerkers in dienst en ben je actief in de regio Arnhem-Nijmegen? Wil je aan de slag met de digitalisering van je bedrijf of ben je juist benieuwd wat digitalisering voor kansen biedt voor jouw onderneming? Wil je als ondernemer jouw netwerk vergroten ook buiten je eigen sector? Dit programma is bedoeld voor jou.

Aanmelden

WERKSESSIE: 29 juni 2022 | 15:30 tot 18:00 uur
Altop Kunststoftechniek B.V. (Matjeskolk 23, 7037 DZ Beek)

Meld je hier aan

Je krijgt binnen 2 werkdagen een bevestiging van jouw aanmelding.

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen