Alle evenementen

29 september: Uitreiking Innovatieprijs Regio Foodvalley 2021

Snel naar onze agenda. Hier vind je de aankomende events, zoals experttafels, smartcafés en andere inspirerende bijeenkomsten in je regio.
Slim

29 september: Uitreiking Innovatieprijs Regio Foodvalley 2021

Hét podium voor innovatieve ondernemers in Regio Foodvalley

In Regio Foodvalley wordt volop gewerkt aan de toekomst. Met slimme ideeën, onverwachte samenwerkingen en een gezonde dosis pragmatisme kom je tot de mooiste innovaties. De Innovatieprijs Regio Foodvalley zet deze innovaties – én de ondernemers die ze ontwikkelden – in de spotlights. Op 29 september 2021 komen we bij elkaar voor de uitreiking. Deze avond biedt een podium aan innovatieve ondernemers, maar ook veel inspiratie en nieuwe ontmoetingen.

Een feestelijke avond

In een goedgevuld programma zullen de vijf meest innovatieve ondernemers hun innovatie presenteren. De winnaar wordt gekozen door de vakjury en ontvangt de award, een promofilm van de innovatie en heel veel PR.

Young Talent Award

Voor de grote finale reiken we ook de Young Talent Award uit. Studententeams met een geweldig idee klimmen op het podium en pitchen hun idee. Gasten op het event stemmen hun favoriete idee naar de winst. De inzet? De winnaar van deze publieksprijs gaat er vandoor met de award en professionele ondersteuning om het idee verder uit te werken!

Programma

  • 19.30 uur Ontvangst
  • 20.00 uur Opening
  • 20.10 uur Inspiratie
  • 20.40 uur Young Talent Award
  • 21.00 uur Uitreiking Innovatieprijs Regio Foodvalley 2021
  • 21.30 uur Afsluiting en borrel (tot 23.00 uur)

Waar: Schaffelaartheater Barneveld
Wanneer: 29 september 2021

Meer informatie en aanmelden