Alle evenementen

3 april: Busreis naar Hannover Messe

The Economic Board, RCT Gelderland, Briskr, Radboud Universiteit, Novio Tech Campus, BC Semi NL, IPKW en Kiemt nodigen je uit op 3 april mee te gaan naar dé beurs over innovatie.
Samenwerking
3 april: Busreis naar Hannover Messe

3 april: Busreis naar Hannover Messe

 

Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 april vindt de Hannover Messe 2019 plaats. Hannover Messe is dé beurs waar de nieuwste innovaties op het gebied van industriële technologie worden tentoongesteld. The Economic Board organiseert samen met RCT Gelderland, Briskr, Radboud Universiteit, Novio Tech Campus, BC Semi NL, IPKW en Kiemt op woensdag 3 april voor geïnteresseerde relaties een busreis vanuit Elst naar Hannover. Zij bieden je deze reis kosteloos* aan.

De reis

Tijdens de busreis krijg je een lekker ontbijt geserveerd, worden er korte seminars gehouden en krijgt u de gelegenheid een pitch te houden voor de andere deelnemers aan de reis. Uiteraard kun je de reistijd gebruiken om voor jezelf te werken, maar het is een bijzonder mooie gelegenheid om te netwerken met regionale ondernemers. Daarnaast is er de mogelijkheid om een warme introductie te krijgen bij de standhouders van de Holland High Tech paviljoens. Kortom, een leerzame en vruchtbare reis.

Wil je pitchen tijdens de busreis, meld dit dan bij Richard Dobbelmann van de Economic Board.

Programma

  • 06.00 uur – Vertrek van de bus bij station Elst.
  • 10.30 uur – Aankomst en welkom door FME bij het Holland High Tech Paviljoen.
  • 11.00 uur – Beursbezoek op eigen gelegenheid of rondleiding op het paviljoen.
  • 16.30 uur – 17.30 uur Ontvangst op de stand van Handwerkskammer Münster en de VMO. Tijdens het buffet is er de mogelijkheid om ondernemers uit de regio Enschede en de Achterhoek te ontmoeten.
  • 18.30 uur – Vertrek richting Elst.
  • 23.30 uur – Aankomst station Elst.

Deze reis word je kosteloos aangeboden door de samenwerkende partners. *Let op: bij een no-show wordt er €250,- in rekening gebracht.

Meer mogelijkheden

Er gaan op dezelfde dag ook busreizen naar de Hannover Messe vanuit Doetinchem en Enschede!

Vertrekken vanuit Enschede met VMO: klik hier

Vertrekken vanuit Doetinchem: mail naar Regio Achterhoek voor informatie

Meld je hier aan voor de busreis:

 

Een impressie van de busreis in 2018

 

 

Logos busreis Hannover Messe

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen