Alle evenementen

4-6 november 2020: Exposant op de FMB?

Snel naar onze agenda. Hier vind je de aankomende events, zoals experttafels, smartcafés en andere inspirerende bijeenkomsten in je regio.
Internationalisering

4-6 november 2020: Exposant op de FMB?

FMB Zuliefermesse is dé leveranciersshow voor de machinebouw. Deze beurs brengt fabrikanten, ontwerpers en inkopers doelgericht samen en presenteert het hele spectrum van de toeleveringsindustrie voor de machine en installatiebouw, inclusief de bijbehorende diensten, waaronder marktleiders op het gebied van aandrijftechniek, besturingstechniek en montage- en behandelingstechniek. Je kunt hier zelf ook exposant worden!

Deze laagdrempelige en overzichtelijke beurs met vijfhonderd exposanten voor kennis, oplossingen en contacten is van 4 tot en met 6 november 2020 in Messezentrum Bad Salzuflen. De beurs heeft jaarlijks een wachtlijst voor exposanten, maar door omstandigheden zijn enkele Duitse en Nederlandse exposanten uitgevallen door omstandigheden. Je kunt inschrijven als exposant op de collectieve stand van de HWK-Münster/Osnabruck – MEMA – Hansalinie – VMO.

Meer informatie in de nieuwsbrief van de Verenigde Maakindustrie Oost (VMO) en bij Petra Deterink van VMO.

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen