Alle evenementen

4 maart: Demonstratie van containers tracken & tracen

Snel naar onze agenda. Hier vind je de aankomende events, zoals experttafels, smartcafés en andere inspirerende bijeenkomsten in je regio.
Slim

4 maart: Demonstratie van containers tracken & tracen

Woensdag 4 maart 2020 | Inloop 15.30 uur | Locatie: Kisjes, Kanaal Zuid 114, 7332 BD Apeldoorn

Op 4 maart demonstreren vijf Apeldoornse bedrijven de resultaten van een mooi project: de tracking en tracing van hun containers, waardoor de bedrijven voortaan precies weten waar hun containers staan en wat ermee gebeurt. Dit kan omdat de containers uitgerust zijn met sensoren, die via LoRa met het bedrijf communiceren. Daar kun je op een dashboard zien wat er met de containers gebeurt. Hierdoor behoren diefstal en zoekraken van containers steeds meer tot het verleden.

Tijdens de bijeenkomst op 4 maart demonstreren de bedrijven hoe tracking en tracing in de praktijk in zijn werk gaat, als deelnemer kun je zien op wat voor type containers de sensor is aangebracht. Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen over het project en met de bedrijven te bekijken of deze vorm van tracking en tracing ook van pas kan komen in jouw bedrijf. Verder wordt er kort teruggeblikt op het project van de vijf bedrijven: Van Gerrevink, Jan Zevenhuizen, Kisjes, Circulus-Berkel en Jeng IoT. RCT Gelderland heeft het project financieel ondersteund. We sluiten de bijeenkomst af met een hapje en een drankje.

Interesse? Meld je hier aan:

 

 

 

 

 

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen