Alle evenementen

6 februari: Experttafel ‘Voedseltransitie’

Verdienmodellen & strategie voor duurzaam, gezond en eerlijk voedsel.
Schoon
6 februari: Experttafel ‘Voedseltransitie’

6 februari: Experttafel 'Voedseltransitie'

De omslag naar een maatschappij waarin duurzaam, gezond en eerlijk voedsel de norm is, is alleen mogelijk als ondernemers hier toekomst in zien. Succesvolle ondernemers in voedseltransitie denken anders na over verdienmodellen, over hun waardepropositie en hoe zij innovatie kunnen inzetten in hun bedrijf.

Deze Experttafel wordt geleid door Schuttelaar & Partners, advies- en communicatiebureau voor een duurzame en gezonde wereld. Deze Experttafel richt zich op voedselbedrijven die een stap voorwaarts willen maken met duurzaam, gezond en eerlijk voedsel. Tijdens het programma wordt ingegaan op de uitdagingen van ons voedselsysteem en laat S&P zien hoe het huidige voedselbeleid en de markttrends hierop zijn ingericht.

Daarnaast geeft zij, aan de hand van een door S&P ontwikkelde routekaart en bedrijfsstrategiekaart voor voedseltransitie,  handvatten om een businesscase te ontwikkelen voor voedseltransitie. Hiermee wordt de theorie meteen in de praktijk gebracht en ga je naar huis met een dosis inspiratie voor een gezond en duurzaam voedselsysteem!

Ondernemers die actief zijn in de voedselindustrie zijn van harte welkom om tijdens deze Experttafel hun vragen voor te leggen aan de experts van Schuttelaar & Partners. Deelname aan de Experttafel is gratis. Aanmelden via rctgelderland.nl voor 4 februari. Vol = vol!

Programma

15:00 uur    Inloop
15:15 uur     Introductie en uitdagingen voor de voedselsector
15:45 uur     Pauze
16:00 uur    Voedseltransitie en verdienmodellen
17:00 uur    Conclusies en afsluiting
18:00 uur    Drankje en hapje

Schuttelaar & Partners 
Schuttelaar en Partners richt zich op het gezonder en duurzamer maken van ons agrofoodsysteem en het realiseren van een vitale samenleving waarin de kwaliteit van leven voorop staat. Ze zetten zich in voor verandering van de voedselproductie zodat een groeiende bevolking gevoed kan worden zonder de aarde uit te putten. Waarbij alle schakels in de landbouwen voedselketen een adequate beloning voor hun inspanningen verdienen. En de duurzame en gezonde voedselkeuze voor consumenten vanzelfsprekend is. Dit doen we in multidisciplinaire teams met vakmatige experts, communicatie- en public affairs adviseurs, designers en digital developers. Samen met onze klanten bouwen we zo aan innovatieve projecten met impact.

Donderdag 6 februari 2020
15:00 uur – 18:00 uur
Plus Ultra, zaal: Transformation

Bronland 12, Wageningen


Logo Schuttelaar & Partners

 

Deze Experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio.

Logo provincie gelderland

Logo van Regio FoodValley

Logo van VNO-NCW

Logo van FOV

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen