Alle evenementen

6 september: Experttafel kleinschalige productie van waterstof

Op dinsdag 6 september
Samenwerking
6 september: Experttafel kleinschalige productie van waterstof

6 september: Experttafel kleinschalige productie van waterstof

We kennen het aforisme ‘voorspellen is moeilijk, zeker als het om de toekomst gaat’. Dit is ook een beetje van toepassing op waterstof. Er wordt op dit moment veel geïnvesteerd in deze duurzame energiedrager van de toekomst, maar hoe belangrijk waterstof precies gaat worden voor onze economie weten we niet. De innovatiemakelaars van RCT Gelderland merken echter wel dat veel mkb-ondernemers nadenken over hoe zij een rol kunnen spelen in de waterstofeconomie en zelf gebruik kunnen maken van deze brandstof. Dit levert tal van vragen op, daarover gaat deze experttafel.

Op 6 september biedt XINTC de mogelijkheid aan agrarische ondernemers en ondernemers uit de maakindustrie in de regio Foodvalley om kennis te maken met het bedrijf. XINTC ontwikkelt, produceert en vermarkt schaalbare alkaline elektrolyser systemen voor de productie van waterstofgas in het segment van 500kW oplopend naar 50MW voor toepassing in de mobiliteit, industrie en gebouwde omgeving. Deze elektrolysers bieden betaalbare oplossingen voor netcongestie op het platteland en bij drukke bedrijventerreinen.

Ben je als ondernemer geïnteresseerd in ontwikkelingen rondom kleinschalige productie van waterstof?  Neem dan deel aan deze experttafel.

Programma

15.00 uur        Ontvangst met koffie/thee door Sina Salim (RCT Gelderland)
15.05 uur        Inleiding en aanleiding van de bijeenkomst door Wicha Benus
15.15 uur        Presentatie XINTC door Wilko van Kampen
15.45 uur        Vragen, antwoorden en discussie
16.00 uur        Rondleiding
16.30 uur        Borrel

Deelname aan de experttafel is kosteloos. Aanmelden via www.rctgelderland.nl voor 2 september Vol = vol!

De experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio. Deze experttafel wordt georganiseerd in samenwerking met Wicha Benus en Wilko van Kampen, CEO van XINTC.

Aanmelden

 


Datum: dinsdag 6 september om 15:00 uur

Locatie: Wesselseweg 132, Kootwijkerbroek

Living Lab

Logo provincie gelderland

Logo van Regio FoodValley

Logo van VNO-NCW

Logo FOV

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen