Alle evenementen

7 oktober: Stecker-Café met Dr. Bob Ursem

Snel naar onze agenda. Hier vind je de aankomende events, zoals experttafels, smartcafés en andere inspirerende bijeenkomsten in je regio.
Schoon

7 oktober: Stecker-Café met Dr. Bob Ursem

Dr. Bob Ursem van de TU Delft vertelt in het Stecker-Café op donderdag 7 oktober 2021 over natuur geïnspireerde innovatie.

Vandaag de dag leven we in een zeer turbulente wereld vol veranderingen met een grote impact. Te denken valt aan vraagstukken over energie, onze luchtkwaliteit, biodiversiteit, klimaatextremiteit en hoe wij ons daarmee moeten gaan verhouden om een leefbare wereld te kunnen waarborgen.

Door anders te kijken naar onze omgeving en de huidige vraagstukken kunnen we met gebruik van de natuur innovaties bedenken die werkelijk het verschil gaan uitmaken. Dr. Bob Ursem noemt een paar voorbeelden uit zijn eigen ontwikkelde nieuwe technologieën, zoals LED-technologie in de glastuinbouw, ultra fijn stof en fijn stof afvangst als oplossing van milieuproblemen maar ook efficiënt inrichten van hightech clean rooms.

In de lezing neem neemt hij je mee in de uitdagende wereld van nieuwe natuur gebaseerde nieuwe technologie en daarmee nieuwe economische ontwikkelingen en verdienmogelijkheden.

Het Stecker-Café is van 16.00 tot 18.00 uur bij De Steck in Doetinchem.

Informatie en aanmelden

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen