Busreis Hannover Messe 23 april 2024

Graag nodigen wij jou uit om deel te nemen aan onze busreis naar de Hannover Messe op dinsdag 23 april a.s. Om het contact en de samenwerking met Duitse collega’s te bevorderen organiseren we deze busreis net als vorig jaar in samenwerking met de Duitse Industrie und Handelskammers (IHK) van Münster, Aachen, Duisburg en Niederrhein.

Van 22 tot 26 april 2024 staat de Hannover Messe weer klaar om 130.000 bezoekers uit meer dan 150 landen te verwelkomen. Dit jaar ligt de focus op kunstmatige intelligentie / machine learning, Industrie 4.0 / Manufacturing X en waterstof / brandstofcellen. Met 4.000 exposanten is de Hannover Messe dé spil van de wereldwijde industriële scene.

Programma

Ervaring leert dat al tijdens de reis naar Hannover nieuwe contacten worden gelegd, leuke gesprekken ontstaan en ideeën worden uitgewisseld. Eenmaal aangekomen op de beurs worden we welkom geheten door de organisatie. Na deze speciaal voor ons georganiseerde ontvangst, heb je voldoende tijd om op eigen gelegenheid de beurs te verkennen en/of deel te nemen aan georganiseerde collectieve rondleidingen op de beurs.

07.00 uur                         Vertrek vanuit Oldenzaal
10.45 -11.30 uur             Welkom met koffie
11.45 – 14.00 uur            Bezoek beurs. Er zijn de volgende mogelijkheden:

  • Rondleiding “Artificial Intelligence” georganiseerd door IHK.
  • Rondleiding over de beurs met stops bij interessante Duitse en Nederlandse exposanten /bedrijven georganiseerd door IHK.
  • Standtour met als thema: “Industrial automation, digital enterprise & sustainability” met bezoeken aan o.a. Siemens, Bosch en mogelijk nog een extra bezoek georganiseerd door onze partners Brainport Industries en Koninklijke Metaalunie. Voor deze laatste activiteit kun je je aanmelden via deze link.
  • Of individueel bezoek aan de Hannover Messe.

Via de Hannover Messe wordt er ook matchmaking aangeboden. Meer informatie is te vinden via deze link.

14.00 uur – 16.30 uur           Individueel bezoek aan de Hannover Messe 
16.30 uur – 18.00 uur          Deelname aan netwerkborrel NL-paviljoen hal 8 (onder voorbehoud)
Ca. 21.00 uur                        Aankomst in Oldenzaal

Kosten en aanmelden

Mis deze kans niet om de toekomst van de industrie te ervaren en de samenwerking tussen Nederlandse en Duitse bedrijven te versterken. Reserveer je plek voor deze busreis en maak deel uit van deze grensverleggende ervaring op de Hannover Messe. De eigen bijdrage voor deze reis is € 50,-. 

Klik om aan te melden:

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen