Alle evenementen

Busreis Hannover Messe 25 april (vanuit Enschede)

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Samenwerking
Busreis Hannover Messe 25 april (vanuit Enschede)

Busreis Hannover Messe 25 april (vanuit Enschede)

In samenwerking met VMO mogen wij een gelimiteerd aantal bezoekers aan laten haken op de door VMO georganiseerde busreis naar Hannover.

Op woensdag 25 april aanstaande willen wij samen met u een bezoek aan de Hannover Messe brengen, met als doel naast het bezoeken van de beurs, de samenwerking tussen Nederlandse en Duitse bedrijven te versterken.Busreis naar Hannover

Programma:
07.00 uur    Vertrek vanuit Enschede, parkeerplaats Grolsch Veste  07.00 uur
10.30 uur    Welkom met ‘Kaffee und Kuchen’ in de stand van VMO, hal 4
12.30 uur    Op eigen gelegenheid kunt u de beurs bezoeken
16.30 uur    Samen komen op de stand van de VMO, hal 4 voor een hapje en drankje
Ca.23.00 uur   Aankomst in Enschede

Aanmelden via het RCT kan via onderstaande aanmeldknop. Voor een gelimiteerd aantal bezoekers kan RCT Gelderland deze reis kosteloos aanbieden. Na behalen van ons limiet kunnen we u de reis aanbieden voor een gereduceerd bedrag van 35 euro. Dit is inclusief: busreis, ontbijt, entree, lunch en borrel/ hap.

Heeft u vragen: neem dan gerust contact op met uw innovatiemakelaar.

Gericht acquisitiegesprekken voeren?
De VMO, KvK en RVO bieden samen met het Enterprise Europe Network u de mogelijkheid om gericht nieuwe contacten te leggen tijdens uw bezoek aan de Hannover Messe 2018. Vanuit een Engels profiel van uw bedrijf, nodigt u gericht uit of wordt u uitgenodigd voor een gesprek van 20 minuten. Tijdens dit gesprek onderzoekt u de mogelijkheden om samen zaken te doen. Vooraf krijgt u de afspraken per mail toegestuurd en weet wie u met welke bedrijven u een afspraak heeft.
U kunt u zich optimaal voorbereiden op uw bezoek. De matchmakingsgesprekken vinden plaats in Hall 2, schuin tegenover het Holland High Tec Paviljoen. Bij aanmelding voor 15 februari is deelname gratis, na deze datum betaald u 119,- per bedrijf. Is dit nieuw voor u en wilt u graag meer informatie of hulp bij het aanmaken van uw profiel dan kunt u contact opnemen met Olaf ter Haar. Meer informatie vindt u HIER.

De busreis wordt mede georganiseerd vanuit GO4EXPORT, een stimuleringsprogramma voor export, ondersteund door de provincie Overijssel en uitgevoerd door de samenwerkende partners Kennispoort Zwolle, MKB-Deventer, Oost NL, Verenigde Maakindustrie Oost, World Trade Center Twente, Hogescholen Saxion en Windesheim, Novel-T en VNO-NCW Midden in afstemming met KvK, MKB-Midden, Koninklijke Metaalunie en FME.

Enschede