Challenge Week Circulaire Fabrieken Stedendriehoek

In de Challenge Week wordt een circulaire vraag van een bedrijf gekoppeld aan een ‘oplossing’ (kennis, circulair product of innovatief idee). De vierde Challenge Week vindt plaats van 2 t/m 6 oktober. 

Programma

In de week van 2 t/m 6 oktober 2023 zal er op diverse momenten zowel online als offline (Lochem) contact zijn tussen challengers en kennis- en innovatieleveranciers. De week begint op maandag met kennismaken tijdens een kick-off, waar je de oplossing pitcht voor de challengers. Op dinsdag bezoeken leveranciers met studenten het challengebedrijf, op woensdag is er kort online contact tussen bedrijf en studenten en selecteren de bedrijven de kennis- en innovatieleveranciers die het beste aansluiten op hun challenge. Op donderdag wordt er door de challengers en gekozen oplossingen gewerkt aan een gezamenlijk plan van aanpak. Op een gezamenlijke slotbijeenkomst op vrijdagmiddag pitchen leveranciers hun plan van aanpak en bepalen challengebedrijven hun keuze.  

Aanmelden

Ben jij mkb-maakondernemer en heb je een circulaire uitdaging waar je een oplossing voor zoekt? Schrijf je in voor Challenge Week 4.

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen