Circulair Café - Een kijkje achter de schermen bij Peeze Koffie

Het is eindelijk zover! Ons eerste Circulair Café staat voor de deur. Vanuit het living lab Circulair regio Arnhem, nodigen we u uit voor een middag vol netwerken, inspiratie en kennisdeling.

Het Arnhemse koffiemerk Peeze, staat bekend om hun toewijding aan duurzaamheid en het leveren van hoogwaardige, circulaire koffie aan horeca, bedrijfsleven en consumenten. Maar het gaat verder dan alleen goede koffie maken. Peeze zet zich in voor eerlijke waardeketens, klimaatimpact en de circulaire transitie.

Programma:
14:45 Inloop
15:00 Welkom en presentatie
16:00 Rondleiding koffiebranderij
17:00 Borrel en uitloop

Tijdens het Circulair Café zal Rik van Paassen, duurzaamheidsmanager van Koffiebranderij Peeze, ons mee in de uitdagingen van de koffiesector en hoe zij dagelijks werken aan positieve verandering. Maar het is niet alleen luisteren – er is ook volop ruimte voor discussie, vragen en het delen van ervaringen. Aansluitend verzorgt Rik een rondleiding door de koffiebranderij en wordt er uiteraard een kop koffie gedronken.

Datum: 4 juni 2024
Tijd: 14:45 tot 17:00
Locatie: Peeze Koffiebranderij, Ringoven 36, 6826 TR Arnhem

Kom langs, neem een slok van de duurzame koffie en laat je inspireren door de inspanningen van Koffiebranderij Peeze en andere bezoekers. We kijken ernaar uit je te ontvangen. Aanmelden kan via de onderstaande button: