Alle evenementen

8 februari: Cybersecurity Online sessie

Op dinsdag 8 februari - 16:00 uur
Samenwerking
8 februari: Cybersecurity Online sessie

8 februari: Cybersecurity Online sessie

Oktober 2021: vanwege een cyberaanval bij VDL werden alle computersystemen uitgeschakeld, waardoor op diverse locaties niet of maar gedeeltelijk geproduceerd kon worden.

November 2021: Mediamarkt werd getroffen door een grote cyberaanval en het was voor klanten van Mediamarkt niet mogelijk om bestellingen af te halen of terug te brengen.

Slechts twee voorbeelden van de 400 wekelijkse incidenten die het nieuws niet halen maar net zo urgent zijn. Cybercriminaliteit treft niet alleen grote organisaties. Het is dus essentieel om als bedrijf je digitale veiligheid op orde te hebben.

Cybersecurity is een manier van werken, niet een eenmalige actie. Wil je pragmatisch aan de slag met uw cybersecurity en de basis op orde hebben? In deze sessie helpen we je op weg.

Dinsdag 8 februari – 16.00 uur – Online via Zoom

Data zijn altijd en overal toegankelijk, maar hoe zorgt u dat deze data veilig zijn én blijven? Cybercriminaliteit ontwikkelt zich in snel tempo en de meeste medewerkers hebben er weinig aandacht voor. De twee belangrijkste redenen waarom cybersecurity bovenaan de prioriteitenlijst van elke organisatie zou moeten staan. En staat het thema cybersecurity op de directie-agenda, dan is de vraag: waar te beginnen?

Om je op weg te helpen hebben Carola Rijnbeek en Wouter Verburg van Tesorion drie thema’s met zeven aandachtsgebieden gedefinieerd die helpen om de basis op orde te krijgen en te houden.

Mis het niet en meld je via het formulier op deze pagina aan voor de online sessie op dinsdag 8 feb om 16.00 uur!


Deze sessie wordt georganiseerd door: