Dé Nacht van Biobased Bouwen


Er staan landelijk al veel biobased bouwprojecten op stapel, zijn net opgeleverd of in voorbereiding. De bouwsector staat op het kantelpunt van pilotprojecten naar biobased als de normale manier van bouwen. Tijd voor Dé Nacht van Biobased Bouwen: een avond waar we op inspirerende en feestelijke manier de successen van Biobased Bouwen vieren -met een verassend en feestelijk programma waarbij ‘verbeelding en verlangen’- de hoofdrol spelen. Architecten, ontwerpers, bouwers en opdrachtgevers komen samen om inspiratie en kennis te delen.

Programma

Speciale aandacht gaat uit naar de koplopers die door heel Nederland al volop bezig zijn en successen hebben geboekt met biobased ontwerpen en bouwen. Dé Nacht is interessant voor opdrachtgevers (overheden, wooncorporaties, ontwikkelaars) in de bouwsector, eindgebruikers, ontwerpers, verwerkers, architecten. Keynote-sprekers nemen de bezoekers mee in hun dromen en ambitie, relevante kunstenaars laten de zaal proeven aan een nieuw verlangen, opzwepende livemuziek laat het geluid van biobased materiaal door het gebouw klinken. Tussendoor zullen een aantal mensen op de zeepkist gaan staan om bijdrage aan de biobased ontwikkeling te delen. De Nacht eindigt met een feestelijke borrel om te proosten op de mogelijkheden die biobased bouwen ons biedt. Hierbij meer informatie over het programma en sprekers.

Dé Nacht van Biobased Bouwen is een coproductie van Architectuurcentrum Rondeel samen met de gemeente Deventer, Architectuurcentrum Bouwhuis in Apeldoorn, de gemeente Apeldoorn, BNA/Netsted, Boeren voor Biobased Bouwen, regio Stedendriehoek en vele anderen. 

Kaartverkoop

Het is een veelomvattend programma, dus er wordt gewerkt met ticketverkoop. Hierbij de ticketlink.

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen