Alle evenementen

Digital Twin: Doorlooptijden en kosten verlagen door processen te simuleren

In onze agenda vind je inspirerende activiteiten voor ondernemers in de maakindustrie.
Samenwerking
Digital Twin: Doorlooptijden en kosten verlagen door processen te simuleren

Digital Twin

RCT Gelderland organiseert in samenwerking met QING en Knooppunt Techniek een leerzame middag waarbij wij je meenemen in de mogelijkheden die Digital Twin, IoT en simulatie kunnen bieden.

Neem je businesscase mee en win een innovatietraject ondersteund door QING en RCT Gelderland.

Maak een voorstelling van wat deze technologie voor uw bedrijf kan betekenen. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van bestaande processen of implementeren van nieuwe automatisering.

Neem je vraagstuk mee. Wij zullen gedurende de “Brainstormsesssie” in kleine groepen naar elkaars uitdagingen kijken en brainstormen wat Simulatiesoftware, en IoT toepassingen aan je situatie kunnen bijdragen.

Aan het einde van de dag zal een van de ideeën worden uitgekozen en kosteloos door QING en RCT Gelderland voor je bedrijf worden opgestart.

Programma

14.00 – 14.30 Ontvangst Koffie & Thee
14.30 – 14.45 Welkomstwoord, Het belang van samenwerken”

  • QING  | Bram de Vrught
  • RCT Gelderland | Sina Salim
  • Knooppunt Techniek | Joop Hazeleger

14.45 -15.30 Digital Twin

  • Wat kan het voor u betekenen in de praktijk? Een kennismaking met digital twin. Simulatie, IoT en een heldere aanpak.

15.30 – 16.30 Business Brainstorm

  • Op welke manier kan dit aan uw bedrijfscasus bijdragen?

16.30 – 16.45 Rondleiding Technova College: Modern techniekonderwijs, leren & werken

16.45 – 17. 30 Borrel en pitch: QING  en RCT Gelderland selecteren 1 businesscase waarvoor wij kosteloos een  innovatietraject gaan opstarten.

U komt toch zeker ook?

Primeur!

Je hebt de kans op een sneakpreview bij het Technova College in Ede. Dit gebouw staat centraal voor het verbinden van onderwijs en bedrijfsleven door innovatie. Dit event sluit daar naadloos op aan. Het geeft je de gelegenheid om te netwerken en de mogelijkheden te bekijken die het Technova College voor je kunnen bieden.

De officiële opening van het Technova College vind plaats op 18 oktober 2018.  Wij zijn trots op het feit dat wij deze locatie mogen inwijden met dit eerste event.

Aanmelden

Geef je naam en bedrijfsnaam op via onderstaande link. Indien je een collega of relatie wilt uitnodigen, voeg deze dan toe in de aanmelding. Je ontvangt vervolgens per mail een bevestiging en aanvullende informatie zoals de route en parkeermogelijkheden. Tot ziens!

Technova College

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen