Alle evenementen

Experttafel ‘De (on)mogelijkheden van waterstof’ – wo 31 mei 2023

Schoon
Experttafel ‘De (on)mogelijkheden van waterstof’ – wo 31 mei 2023

Wo 31 mei 2023 - Experttafel ‘De (on)mogelijkheden van waterstof’

Wat kost het eigenlijk om waterstof te produceren en welke rol speelt duurzame energie daarbij? Hoe wordt waterstof nu toegepast en is het eigenlijk wel de energiedrager van de toekomst? Over deze vragen spreken we met elkaar op 31 mei. Dit doen we aan de hand van drie concrete cases, die de huidige stand van de techniek op het terrein van waterstof laten zien.

Het evenement vindt plaats woensdag 31 mei op het kantoor van IPSS Engineering op de Wageningen UR Campus in het gebouw Plus Ultra 1. We beginnen de middag om 15:00 uur en eindigen om 17:00 uur. De presentatie duurt een uur waarna het mogelijk is om, onder het genot van een hapje en drankje, interactief bezig te zijn met de behandelde vraagstukken.

Programma

15.00u: Inloop
15.15u: Ontvangst door Sina Salim (RCT Gelderland)
15.20u: (On)mogelijkheden van H2 (Gerrit Gerritsen)
16.20u: Ruimte voor vragen en discussie
16.30u: Netwerken en buffet

Waar & wanneer

Datum: Woensdag 31 mei 2023
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: IPSS Engineering, Plus Ultra 1 Bronland 12, Wageningen


Deelname aan deze experttafel is kosteloos. Deze bijeenkomst is bedoeld voor maakbedrijven en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan:


De experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio. Deze experttafel wordt georganiseerd in samenwerking met IPSS Engineering.

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen