Alle evenementen

Experttafel Demodag: De toekomst van productie

Digitalisering en samenwerking
Samenwerking
Experttafel Demodag: De toekomst van productie

Experttafel Demodag: De toekomst van productie

Digitalisering en samenwerking

Dit evenement staat in het teken van vergaande digitalisering van werkprocessen en hoe organisaties digitale werkprocessen met succes kunnen integreren op de werkvloer. Ook behandelen we de uitdagingen die daarbij komen kijken en hoe deze overwonnen kunnen worden. Met technologie, nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en subsidies- of financiering.

Tijdens het evenement zijn er drie inspirerende keynote presentaties van Goma, AWL-Techniek en TNO. Na de presentaties krijg je de kans om twee interactieve kennissessies met tastbare demonstrators bij te wonen om nog dieper op de materie in te gaan. Je komt tijdens deze sessie in aanraking met mobiele robots, cobots, vision technologie en digitale werkinstructies. Hier ervaar je hoe nieuwe digitaliseringsoplossingen kunnen bijdragen aan een efficiëntere en flexibele manier van produceren.

We sluiten de middag plenair af met experts vanuit Wederic, OostNL, Boost en EDIH over samenwerkingsmogelijkheden, subsidieprogramma’s en financiering instrumenten. Hierna heb je de mogelijkheid om nog een rondje langs de demonstrators te lopen. Aansluitend volgt een borrel om te netwerken.

Programma

12.30: Inloop
13.30: Ontvangst door Sina Salim (RCT Gelderland)
13.35: Opening door dagvoorzitter Walewein Luchtmeijer (Wederic)
13.45: TNO – digitale support voor medewerkers tijdens service, assemblage en inspectie taken door Gu van Rhijn
14.05: Goma – casestudy toepassen van automatiseringstechnologie
14.25: AWL-Techniek – flexibele productie in MKB & grootbedrijf door Wilbert van de Ridder

14.45: Korte pauze

15.00: Kennissessie I
15.45: Kennissessie II
16.30: Plenaire afsluiting – Interessant! Hoe nu verder?
16.50: Vrije rondloop
17.30: Netwerken en buffet


Waar & wanneer

Datum: Woensdag 28 juni 2023
Tijd: 13.30 – 17.30 uur
Locatie: Gibas, Sluiswachter 20b, Nijkerk


Deelname aan deze experttafel is kosteloos. Deze bijeenkomst is bedoeld voor maakbedrijven en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan:

De experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio. Deze experttafel wordt georganiseerd in samenwerking met Gibas, Goma, TNO, Wederic, OostNL, Boost en EDIH.

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen