Alle evenementen

Experttafel: Participatie in de H2 Milkrun

Samenwerking

13 september: Experttafel 'Participatie in de H2 Milkrun'

Vervolg experttafel over de kortste route naar een eerste H2 Milkrun in de provincie Gelderland.

Datum: Vrijdag 13 september
Tijd: 15:00 – 18:00 uur
Locatie: Toyota Material Handling Nederland, Stevinlaan 4, 6716 WB Ede

Tijdens de Experttafel op 25 april hebben de initiatiefnemers van H2 Milkrun bezorgservice voor intern en extern transport (Toyota Material Handling, Bruil, ACV, Bosch Beton, Bidfood en Veth Automotive) een groep ondernemers geïnformeerd over diverse mogelijkheden voor participatie in dit project.Met de H2 Milkrun proberen de initiatiefnemers de aandacht voor waterstof in de gehele keten op gang te brengen, zodat waterstof toegankelijk wordt ook bij kleinschaliger gebruik. Het idee daarbij is dat een tankauto met waterstof rondrijdt zodat verschillende ondernemers toegang hebben tot de brandstof.

In afgelopen maanden is vanuit de initiatiefnemers in samenwerking met mogelijke waterstof tankstations exploitanten in de Regio Foodvalley gewerkt aan meerdere participatiemodellen voor ondernemers.

De initiatiefnemers nodigen alle geïnteresseerde ondernemers uit om mee te denken over diverse participatiemodellen om realisatie van een H2-Milkrun in deze regio een stap dichterbij te brengen.

Programma

15:00 uur Inloop
15:15 uur Pank Hertsenberg: Laatste ontwikkelingen rondom H2 binnen Toyota
15:30 uur Willem Stehouwer: H2 Milkrun participatie modellen
16:30 uur Interactieve sessie
17:30 uur Drankje en een lopend buffet
18.00 uur Afsluiting

Aanmelden

Deelname aan de experttafel is gratis. Maximaal 25 ondernemers kunnen deelnemen aan deze experttafel. Aanmelden voor 9 september. Vol = vol!

Deze Experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio.

Logo provincie gelderland

Logo van Regio FoodValley

Logo van VNO-NCW

Logo van FOV

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen