Alle evenementen

Experttafel over samenwerking ICT en maakbedrijven

Samenwerking
Experttafel over samenwerking ICT en maakbedrijven

Experttafel - Samenwerking ICT en maakbedrijven

Vrijdag 10 februari 2023 |12.00 – 14.00 uur
Locatie: De Taverne (Basiliek), Wiltonstraat 56, Veenendaal

 

Ondernemers uit de maakindustrie en ICT kunnen tijdens de ‘Digital Days’ met elkaar in contact komen gedurende een ‘netwerk-lunch en ‘brainstorm/ronde tafel’.

Deze bijeenkomst vindt plaats op de Techday waar bijna 500 jongeren kennismaken met ICT en Techniek. De ondernemers krijgen een rondleiding zodat ze een indruk hebben wat deze jongeren daar doen. Daarnaast presenteert ICT Valley het project ‘Werken in de IT’ ofwel ‘JustEnterIT’

Daarna is er de gelegenheid voor de ondernemers om aan de hand van voorbeelden uit de regio te brainstormen over hoe ICT en maakbedrijven elkaar beter kunnen vinden en hoe we dit in de regio kunnen versterken.

 

Programma

12.00 uur   Ontvangst in De Taverne (Basiliek) met broodje en koffie/thee
12.30 uur   Korte rondleiding op Techday
13.00 uur   Presentatie/Brainstorm: Human Capital (Presentatie Werken in de IT) Cross-overs (voorbeeld van de dag + hoe gaan we dit in de regio meer doen?)
14.00 uur   Einde netwerklunch / bijwonen van prijsuitreiking Tech Day

Deelname aan deze experttafel is kosteloos.

Klik hier om je aan te melden >

 

De experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio. Deze experttafel wordt georganiseerd in samenwerking met ICT Valley.

 

Dit staat op de agenda

Bekijk alle evenementen